CELEBRITIESSHOWBIZJennifer Lopez - Ben Affleck: Παντρεύτηκαν! Οι πρώτες φωτογραφίες

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Παντρεύτηκαν! Οι πρώτες φωτογραφίες

Σαν βόμβα έσκασε το βράδυ της Κυριακής 17/7 η είδηση πώς η Λατίνα σταρ Jennifer Lopez παντρεύτηκε με τον χολιγουντιανό ηθοποιό Ben Affleck, υπό άκρα μυστικότητα στο Λας Βέγκας.

H επιβεβαίωση αυτής της ευχάριστης είδησης ήρθε από την ίδια τη Τζένιφερ Λόπεζ και την προσωπική της ιστοσελίδα «On The JLo» αφού αν κάποιος κάνει εγγραφή σε αυτή, δέχεται ένα mail με ένα σημείωμα της Λατίνας σταρ και μια σειρά φωτογραφιών από τον λαμπερό γάμο της με τον Ben Affleck.

Στο σημείωμα αυτό η Τζένιφερ Λόπεζ περιγράφει καρέ καρέ τον γάμο τους δείχνοντας πόσο ενθουσιασμένη είναι με την εξέλιξη αυτή.

Διαβάστε επίσης: Jennifer Lopez – Ben Affleck: Μετά τον αρραβώνα ψάχνουν σπίτι στο Los Angeles (βίντεο)

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονετική. Χθες το βράδυ πετάξαμε για το Λας Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, που έκαναν όλα το ίδιο ταξίδι. Πίσω μας δύο άντρες κρατιόντουσαν χέρι χέρι και ήταν αγκαλιασμένοι.

Διαβάστε επίσης: Jennifer Lopez και Ben Affleck αρραβωνιάστηκαν… ξανά! Η ανακοίνωση στα social media

Μπροστά μας, ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε το τρίωρο ταξίδι από το Victorville για τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του. Όλοι μας θέλαμε το ίδιο πράγμα – να γίνουμε σύντροφοι και να δηλώσουμε επίσημα την αγάπη μας μέσω του αρχαίου και σχεδόν παγκόσμιου συμβόλου του γάμου. Ίσα που προλάβαμε να φτάσουμε στο μικρό λευκό εκκλησάκι τα μεσάνυχτα», γράφει η Jlo και συνεχίζει,

«Έμειναν ανοιχτά μέχρι αργά και μας άφησαν να βγάλουμε φωτογραφίες σε μια ροζ Cadillac cabrio, που προφανώς κάποτε χρησιμοποιούσε ο ίδιος ο βασιλιάς (αλλά αν θέλαμε να εμφανιστεί ο ίδιος ο Elvis, αυτό θα μας κόστιζε κάτι παραπάνω)».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS