CELEBRITIESSHOWBIZJoaquin Phoenix: Το ατρονομικό ποσό που θα λάβει για την ταινία «Joker...

Joaquin Phoenix: Το ατρονομικό ποσό που θα λάβει για την ταινία «Joker 2»

Ο Χοακίν Φίνιξ επιστρέφει για δεύτερη φορά ως Joker στο σίκουελ της ομώνυμης ταινίας που έσπασε ταμεία το 2019.

Ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς πριν από μερικές εβδομάδες, είχε επιβεβαιώσει τη συνέχεια του Joker, δημοσιεύοντας μια σειρά εικόνων στο Instagram, συμπεριλαμβανομένου ενός κόκκινου εξώφυλλου σεναρίου με τον τίτλο «Joker: Folie à Deux». Σε μία άλλη φωτογραφία της ανάρτησης, βλέπουμε μάλιστα τον Χοακίν Φίνιξ να καπνίζει, ενώ διαβάζει το σενάριο.

Διαβάστε επίσης: Σαρώνει στις υποψηφιότητες των Όσκαρ το Joker

Ο χαρακτήρας του Joker είναι φυσικά ένας από τους πιο διαβόητους ρόλους κακών στο σύμπαν της DC, ενώ ο Χοακίν Φίνιξ φαίνεται πως είχε λάβει 4,5 εκατομμύρια δολάρια για να πρωταγωνιστεί στην πρώτη ταινία.

Η ταινία έκανε τεράστια επιτυχία, με εισπράξεις πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως, ενώ κέρδισε 12 υποψηφιότητες για Όσκαρ. Παράλληλα ο 47χρονος ηθοποιός κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού και η Χίλντουρ Γκουντναντότιρ κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης πρωτότυπης μουσικής.

Διαβάστε επίσης: Χρυσές Σφαίρες 2020: Στον Χοακίν Φοίνιξ ο Α’ ανδρικός ρόλος για το Joker

Για το Joker 2 τώρα, λέγεται ότι η αμοιβή του Χοακίν Φίνιξ θα αγγίζει τα 20 εκατομμύρια δολάρια.

Πάντως ο Χοακίν Φίνιξ είχε δείξει εδώ και καιρό πως ενδιαφέρεται να επιστρέψει ως Joker, καθώς είχε δηλώσει: «Δεν έχω σταματήσει να το σκέφτομαι, μίλησα με τον Τοντ σχετικά με τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε, γενικά απλά να δουλέψουμε μαζί, αλλά επίσης ειδικά, αν υπάρχει κάτι άλλο για τον Joker που θα είχε ενδιαφέρον».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS