CELEBRITIESSHOWBIZΚάλια Ελευθερίου: Η κρυοσυντήρηση ωαρίων και το μήνυμα που στέλνει σε όλες...

Κάλια Ελευθερίου: Η κρυοσυντήρηση ωαρίων και το μήνυμα που στέλνει σε όλες τις γυναίκες

Μίλησε πρώτη φορά για την κατάψυξη ωαρίων που έκανε. 

Μία πολύ σημαντική απόφαση πήρε η Κάλια Ελευθερίόυ την οποία και έκανε πράξη, όπως αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε τη διαδικασία κρυοσυνήτηρησης ωαρίων.

Η γνωστή instagrammer μιλώντας στην εκπομπή του OMEGA “Έλα να δεις” έστειλε ένα σπουδαίο μήνυμα σε πολλές γυναίκες που θέλουν να γίνουν μαμάδες και αποκάλυψε ότι προχώρησε σε αυτή τη διαδικασία.

“Έκανα μία διαδικασία για να κάνω κρυοσυντήρηση ωαρίων, ολοκληρώθηκε και η επέμβαση, πήγαν όλα καλά την περασμένη Πέμπτη, οπότε είμαι ακόμη λίγο στο να προσπαθήσω να βρω τις ισορροπίες μου ορμονικά αλλά είμαι πάρα πολύ καλά και πολύ πιο ανάλαφρη μέσα μου.”

Όπως εξήγησε “Δεν είμαι στη φάση τώρα να γίνω μάνα και νομίζω δεν θα έρθει ποτέ εκείνη η φάση που θα πω ναι τώρα να έρθει ένα μωρό. Το μωράκι έρχεται και γίνεσαι εσύ έτοιμη να το υποδεχθείς. Από τα 30 μου, ο γυναικολόγος μου με ενημέρωνε για αυτή τη διαδικασία. Ξύπνησα μια μέρα συνειδητοποιώντας ότι είμαι 35 και ότι σε ένα τέλειο σενάριο να μείνω έγκυος μέσα στα επόμενα 2 χρόνια, γιατί είμαι σε μια σχέση που είμαι πάρα πολύ καλά. Αν ερχόταν ένα μωρό τώρα δεν θα σταματούσα την εγκυμοσύνη. Ιδανικά θα ήθελα να κάνω δυο παιδιά. ” 

Όσον αφορά τη διαδικασία είπε ότι δεν είναι ούτε επίπονη, ούτε δύσκολη, ούτε περίπλοκη. Στο πλευρό της είχε αγαπημένα της πρόσωπα. “Πήρα την απόφαση πριν γνωρίσω τον Θεόδουλο, το μίλησα με τον γιατρό μου και απλά συζήτησα μαζί του ούτε με ρώτησε περισσότερα πράγματα. Το θεώρησε πολύ λογικό να το κάνω.Με βοήθησε πάρα πολύ η οικογένεια μου, οι φίλοι μου και ο Θεόδουλος, ήταν όλοι πάρα πολύ κοντά μου. ”

Όπως εξήγησε μέσα από αυτή τη διαδικασία μαθαίνεις πράγματα για το σώμα σου που δεν γνωρίζεις, ενώ τόνισε ότι θα ήταν καλά κάθε γυναίκα να κάνει ανάλυση αίματος ωαρίων από τα 20 για να ξέρει τι γίνεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS