CELEBRITIESSHOWBIZΚαρολίνα: Ο κεραυνοβόλος έρωτας με τον Μάριο Πρίαμο και το μήνυμα στην...

Καρολίνα: Ο κεραυνοβόλος έρωτας με τον Μάριο Πρίαμο και το μήνυμα στην Ελευθερία (βίντεο)

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδη είχαν έρθει πολύ κοντά όταν ήταν μαζί στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star, κάτι που όλοι θυμόμαστε καλά.

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε ξανά για εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς και το ειδύλλιο με τον Κύπριο παίκτη, Μάριο Πρίαμο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star» δήλωσε αρχικά «Θα έλεγα πως μου έχει λείψει αρκετά το Survivor. Αγωνιστική ήμουν, αλλά το αφήσαμε αυτό και την πατήσαμε. Πήγε το μυαλό μου αλλού… Άμα σου τύχει… Μη σου τύχει».

Διαβάστε επίσης: Καρολίνα Καλύβα: Ξέχασε τον Μάριο Πρίαμο και είναι ξανά ερωτευμένη

Όσον αφορά τον Μάριο και την γνωριμία τους αποκάλυψε: «Βλέπω τον Μάριο, με βλέπει, κοιτιόμαστε και κάτι συμβαίνει αμέσως, αλλά δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Ήταν αμοιβαίο, γιατί το συζητήσαμε μετά. Πρώτη φορά, βρεθήκαμε στα γραφεία, εκεί που πήγαμε να μιλήσουμε με τον Ατζούν και λίγες ώρες μετά, φύγαμε για το νησί».

Για το περιβόητο πλάνο που τους έδειξε να βρίσκονται στην καλύβα μέσα στο δάσος και συζητήθηκε ιδιαίτερα, δήλωσε: «Το πλάνο που καταγράφηκε το καταλάβαμε, αλλά πού να ξέραμε ότι θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις;».

Διαβάστε επίσης: Καρολίνα Καλύβα: «Η σχέση μου με τον Μάριο είναι σε παύση, δεν με νοιάζει τι κάνει η Ελευθερία»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS