CELEBRITIESSHOWBIZΚατερίνα Παπουτσάκη: Μιλά για το διαζύγιό της και τις φήμες για σχέση...

Κατερίνα Παπουτσάκη: Μιλά για το διαζύγιό της και τις φήμες για σχέση με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Fay’s Time, η Κατερίνα Παπουτσάκη άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την καριέρα της, την προσωπική της ζωή και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, όπως και το διαζύγιό της αλλά και τα δημοσιεύματα που γράφτηκαν για εκείνην και τον Θοδωρή Μαραντίνη, πρώην σύζυγο της Σίσσυς Χρηστίδου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις κριτικές που δέχτηκε όταν τραγούδησε με την ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, δηλώνοντας πως πλέον αδιαφορεί για την άποψη των άλλων όσον αφορά το τραγούδι.

Διαβάστε επίσης: Ξεσπά ο Θοδωρής Μαραντίνης για τη «σχέση» με την Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ανόητο, αν όχι αντιεπαγγελματικό»

«Το φοβόμουν το live γιατί είναι εντελώς διαφορετικό να τραγουδάς πίσω από ένα πλαίσιο μια παράστασης από το να βγεις μπροστά μόνη σου. Υπάρχει ακόμα η αμφισβήτηση στο πρόσωπό μου. Όταν τραγούδησα με την ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη είχα δεχτεί άπειρη κριτική. Πάει σε δεύτερη μοίρα στη ζωή μου το τι πιστεύει κάποιος, αν χρειάζεται τη δική μου παρουσία στο τραγούδι. Αν δεν το χρειάζεται αυτό θα φανεί και αν δεν σου αρέσει μην έρθεις»,

Το διαζύγιο και οι φήμες για σχέση με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Μιλώντας στη συνέχεια για το διαζύγιο της, χαρακτήρισε την καθημερινότητά της ως “ένα tetris” για μια μητέρα με δύο παιδιά. Εκφράζοντας την στεναχώρια της για τα ψευδή δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, τόνισε πως τα ΜΜΕ χειρίστηκαν το θέμα με σεβασμό, σε αντίθεση με παλαιότερες περιπτώσεις.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Παπουτσάκη: Τα δημοσιεύματα περί σχέσης με τον Θοδωρή Μαραντίνη και η απάντηση από το περιβάλλον της ηθοποιού

Απαντώντας στις φήμες που την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον Θοδωρή Μαραντίνη, η ηθοποιός δήλωσε πως το συγκεκριμένο δημοσίευμα ήταν “παντελώς άστοχο” και την στενοχώρησε. Ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει την προσωπική της ζωή, παραδέχτηκε πως η περίοδος που διανύει δεν είναι εύκολη, αλλά “παλεύει”.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS