Μια πολύ όμορφη φάση της ζωής της διανύει η Κατερίνα Στικούδη, αφού περιμένει το δεύτερο μωράκι της.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα με τον πιο όμορφο τρόπο και συγκεκριμένα πάνω στη σκηνή στη Μάλτα, όπου άνοιξε τη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα!
Διαβάστε επίσης: Έγκυος στο δεύτερο παιδί η Κατερίνα Στικούδη – Το ανακοίνωσε στη συναυλία με την Κριστίνα Αγκιλέρα! (vid)
«Έχω ακόμη έναν λόγο να θέλω να δω τον κόσμο να γίνεται καλύτερος. Σε πέντε μήνες θα φέρω στη ζωή το δεύτερο παιδί μου», είχε πει στο κοινό.
Διαβάστε επίσης: Η Κατερίνα Στικούδη μιλά για την εγκυμοσύνη – «Δεν είχα στο μυαλό μου το δεύτερο παιδί»
Η ανάρτηση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της
Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της και συγκεκριμένα το απόγευμα της Τρίτης, έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, όπου ανέβασε φωτογραφίες από το βράδυ που ανακοίνωσε πως περιμένει το δεύτερο παιδάκι της.
«16.09.23 – Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το Σάββατο. Πραγματικά σας ευχαριστώ από καρδιάς για ότι μου έχετε πει, ότι έχετε γράψει…. Η καρδιά μου χτυπούσε εκείνο το βράδυ πολύ δυνατά…και διπλά!», έγραψε μεταξύ άλλων στη λεζάντα.
View this post on Instagram

