ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΚέιτ Μίντλετον: Στη δημοσιότητα βίντεο από την πρώτη της εμφάνιση με τον...

Κέιτ Μίντλετον: Στη δημοσιότητα βίντεο από την πρώτη της εμφάνιση με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Ευδιάθετη φαίνεται η πριγκίπισσα της Ουαλίας. 

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη σοβαρή επέμβαση που υπεβλήθη στην περιοχή της κοιλιάς έκανε η Κέιτ Μίντλετον. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, βρέθηκαν το Σάββατο (16/03) σε κατάστημα με φρέσκα προϊόντα από τα βασιλικά αγροκτήματα του Ουίνδσορ, περίπου ενάμιση χιλιόμετρο από την κατοικία της, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun.

Διαβάστε επίσης: Κέιτ Μίντλετον: Ο φωτογράφος που τράβηξε την φωτογραφία εξηγεί γιατί δεν είναι «πειραγμένη»

Το βράδυ της Κυριακής μάλιστα ανέβηκε στη Sun και στο TMZ βίντεο, στο οποίο βλέπουμε για πρώτη φορά την Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ μετά την σοβαρή χειρουργική επέμβαση και εν μέσω φημών για την υγεία της, οι οποίες ενισχύθηκαν μετά την επεξεργασμένη φωτογραφία που ανέβηκε στον λογαριασμό του Παλατιού του Κένσινγκτον στα social media.

Διαβάστε επίσης: Κέιτ Μίντλετον: Οι θεωρίες συνωμοσίας μετά τον σάλο με την φωτογραφία της – Είναι από εξώφυλλο της Vogue, λένε

Το συγκεκριμένο βίντεο το τράβηξε άτομο που βρισκόταν κοντά στο παντοπωλείο, όπου έκαναν τα ψώνια τους η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

«Παρατήρησα ένα ζευγάρι που ψώνιζε και η γυναίκα γύρισε και ένιωσα σαν να είχα ξαναδεί κάπου το πρόσωπό της. Ήταν οικείο. Τότε ο Ουίλιαμ, γύρισε πίσω και σκέφτηκα “περίμενε, το ξέρω αυτό το άτομο”. Είπα στο προσωπικό “νομίζω ότι είναι αυτοί” καθώς πλήρωνα» δήλωσε άτομο που είδε το ζευγάρι από κοντά και συνέχισε: «Πήγα προς το αυτοκίνητό μου και καθώς έβγαιναν από το μαγαζί, τους τράβηξα βίντεο. Δεν ένιωσα ότι έκρυβαν ποιοι ήταν. Είχα την αίσθηση ότι ήθελαν απλώς να είναι γρήγοροι εκεί μέσα»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS