ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZKendall Jenner - Devin Booker: Χώρισαν μετά από 2 χρόνια σχέσης

Kendall Jenner – Devin Booker: Χώρισαν μετά από 2 χρόνια σχέσης

Η Κένταλ Τζένερ φέρεται να είναι single.

H 26χρονη δισεκατομμυριούχος και μικρότερη κόρη της οικογένειας Καρντάσιαν χώρισε με τον διάσημο παίκτη του NBA, Ντέβιν Μπούκερ, σύμφωνα με το Entertainment Tonight και το E!.

«Η Kendall αισθάνεται ότι βαδίζουν σε διαφορετικούς δρόμους», είπε μια πηγή στο ET ότι ενώ άλλη μια πηγή σημείωσε στο ρεπορτάζ ότι το μοντέλο και ο αθλητής «έκαναν συζητήσεις για το μέλλον τους, αλλά θέλουν διαφορετικά πράγματα».

Το περιοδικό People επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο Τύπου της Jenner ωστόσο δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Το love story της Κένταλ Τζένερ με τον Ντέβιν Μπούκερ

Η 26χρονη Κένταλ Τζένερ και ο 25χρονος Ντέβιν Μπούκερ έγιναν ζευγάρι το 2020. Εκείνη τη χρονιά, απαθανατίστηκαν να ταξιδεύουν οδικώς στη Σεντόνα της Αριζόνα.

Επίσημα το ανακοίνωσαν πέρυσι στο Instagram την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με την Τζένερ και τον Μπούκερ να μοιράζονται τις πρώτες τους φωτογραφίες. Αργότερα γιόρτασαν την πρώτη τους επέτειο τον Ιούνιο του 2021.

Πρόσφατα εθεάθησαν να παρευρίσκονται μαζί στον γάμο της αδερφής της Τζένερ, Kourtney Kardashian με τον Travis Barker.

Η Τζένερ ήταν πάντα διακριτική σχετικά με την προσωπική της ζωή και η σχέση της με τον Μπούκερ δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Όμως μια πηγή είπε στο People ότι ο παίκτης της Phoenix Sun είναι «πολύ χαμηλών τόνων και δεν θέλει να γίνει διασημότητα».

Μια άλλη πηγή είπε ότι η Τζένερ και ο Μπούκερ «είδαν τη σχέση τους σοβαρά το περασμένο καλοκαίρι».

«Η Κένταλ τον επισκέφτηκε πολύ στο Phoenix. Αφού ο Ντέβιν τελείωσε τη σεζόν, έμεινε με την Κένταλ στο L.A.», συνέχισε η ίδια πηγή. «Πέρασαν όλο το καλοκαίρι μαζί και μάλιστα έκαναν διακοπές με τον Justin [Bieber] και τη Hailey [Baldwin Bieber].

Είναι ακόμα νέοι και όλοι τους στηρίζουν. Είναι υπέροχο ζευγάρι.». Η ίδια πηγή, πάντως αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο στο μέλλον να είναι ξανά μαζί καθώς όπως σημειώνει: «Και οι δύο ελπίζουν να τα καταφέρουν, αλλά από τώρα είναι χωριστά».

Πριν γίνουν ζευγάρι, η Τζένερ και ο Μπούκερ έκαναν παρέα ενώ βρίσκονταν σε σχέση με άλλα άτομα.

Η Τζένερ και ο τότε φίλος της Μπεν Σίμονς πήγαν για δείπνο με τον Μπούκερ και την πρώην καλύτερη φίλη της Κάιλι Τζένερ, Τζόρντιν Γουντς. Η Γουντς και ο Μπούκερ χώρισαν προφανώς στις αρχές του 2019. Στις αρχές του 2022, υπήρχαν φήμες ότι η Τζένερ και ο Μπούκερ είχαν παντρευτεί.


Αν και η ίδια η Τζένερ δεν φορούσε δαχτυλίδι, ο Μπούκερ είχε ένα χρυσό δαχτυλίδι στον παράμεσο σε μια ανάρτηση που δημοσίευσε την Πρωτοχρονιά, με αποτέλεσμα ορισμένοι θαυμαστές να υποθέτουν ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS