CELEBRITIESSHOWBIZΚένταλ Τζένερ: Μετά τον χωρισμό της ποζάρει ολόγυμνη στον ήλιο και χαλαρώνει...

Κένταλ Τζένερ: Μετά τον χωρισμό της ποζάρει ολόγυμνη στον ήλιο και χαλαρώνει στην ξαπλώστρα

Η Κένταλ Τζένερ φαίνεται πως δεν έχει πάρει τόσο βαριά το χωρισμό της από τον επί δύο χρόνια σύντροφό της, καθώς απόλαυσε την ηλιοθεραπεία της ολόγυμνη.

Το διάσημο μοντέλο, φωτογραφήθηκε ξαπλωμένη μπρούμυτα σε μια ξαπλώστρα, φορώντας μόνος ένα πράσινο καπέλο μπέιζμπολ. Ένα στρινγκ μπικίνι ήταν πεταμένο στη διπλανή ξαπλώστρα, με την Κένταλ Τζένερ να είναι απορροφημένη στο κινητό της.

Η Κένταλ Τζένερ ολόγυμνη κάνει ηλιοθεραπεία
Η ανάρτησή της δεν συνοδευόταν από κάποια λεζάντα, πέρα από ένα emoji με το κοκκίνισμα. Κι εκτός από τη γυμνή φωτογραφία, πόσταρε εικόνες που την δείχνουν να κάνει ιππασία, να απολαμβάνει ένα πιάτο σούσι και μία με το ηλιοβασίλεμα.

Ο χωρισμός της Κένταλ Τζένερ μετά από δύο χρόνια σχέσης

«Πες μου ότι χώρισες με τον φίλο σου χωρίς να μου πεις ότι χώρισες με τον φίλο σου» σχολίασε ένας ακόλουθος, αναφερόμενος στον πρόσφατο χωρισμό της από τον 25χρονο σταρ του NBA Ντέβιν Μπούκερ.

Η Κένταλ Τζένερ στο γάμο της αδερφής της Κόρτνεϊ συνοδευόμενη από τον Ντέβιν Μπούκερ
Η Κένταλ Τζένερ στο γάμο της αδερφής της Κόρτνεϊ συνοδευόμενη από τον Ντέβιν Μπούκερ
Το ζευγάρι χώρισε την περασμένη εβδομάδα μετά από δύο χρόνια σχέσης., Πηγές δήλωσαν στο Page Six ότι είχαν διαφορετικές απόψεις για το πού θα πήγαινε η σχέση τους. «Ενώ νοιάζονται ο ένας για τον άλλον, ο Ντέβιν δεν επρόκειτο να κάνει πρόταση γάμου και προτεραιότητά του είναι η καριέρα του» είπε μια πηγή. «Η καριέρα της Κένταλ κυριαρχεί επίσης στη ζωή της».

Κένταλ Τζένερ και Ντέβιν Μπούκερ ήταν μαζί για δύο χρόνια Μόλις τον περασμένο μήνα, το διάσημο μοντέλο παραβρέθηκε στο γάμο της αδερφής της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και του ντράμερ των Blink-182 Τράβις Μπάρκερ στην Ιταλία, έχοντας στο πλευρό της τον Μπούκερ.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS