CELEBRITIESSHOWBIZΚλέλια Ανδριολάτου: Ποια είναι η μούσα του Παπακαλιάτη;

Κλέλια Ανδριολάτου: Ποια είναι η μούσα του Παπακαλιάτη;

Τηλεοπτικά τη θυμόμαστε από τη συμμετοχή της στο «Μπρούσκο», ενώ βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας και λόγω της σχέσης της με τον ηθοποιό Ρένο Ρώτα. Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι το κορίτσι που όλοι μιλούν και αποθεώνουν στα social media κι εμείς σκιαγραφούμε το προφίλ της…

Πηγή φωτογραφιών: @klelia_andriolatou

Έζησε χαρούμενα παιδικά χρόνια και έχει υπέροχες σχολικές αναμνήσεις. Με τις φίλες της είναι ακόμα μια γροθιά και κάθε χρόνο ανταμώνουν και πηγαίνουν σε ένα διαφορετικό μέρος όλες μαζί. «Είναι ο πυρήνας μου, είμαστε μαζί από παιδάκια. Ζούμε πια σε διαφορετικά μέρη στην Ευρώπη, άλλη για σπουδές, άλλη για μεταπτυχιακά, άλλη για δουλειά. Αλλά βάζουμε στόχο και συναντιόμαστε το καλοκαίρι. Οι φίλες μου είναι η οικογένειά μου».

Είναι το δεύτερο παιδί της οικογένειας καθώς έχει άλλη μία αδελφή μεγαλύτερη της. Η 33χρονη της, Ναστάζια, πριν 2 χρόνια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Οι δύο γυναίκες μοιάζουν αρκετά και είναι πολύ αγαπημένες. Η 26χρονη ηθοποιός τρέφει μεγάλη αδυναμία στην αδερφή και την ανιψιά της και δεν είναι λίγες οι φορές που κυκλοφορεί μαζί τους χαρίζοντάς μας μέσω των προσωπικών λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπέροχες εικόνες. Τα πράσινα μάτια, η ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και τα καστανόξανθα μαλλιά είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που τις ενώνουν. «Η αδερφή μου είναι η καλύτερη του κόσμου», έχει τονίσει στο παρελθόν η Κλέλια Ανδριολάτου σε Ιnstagram-story της.

Klelia

Σπούδασε δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και στη πορεία έκανε μαθήματα υποκριτικής στο «θέατρο των Αλλαγών» και στο «Επί Κολωνώ». Στη συνέχεια, βρέθηκε στο Παρίσι για να συνεχίσει την καρτέρα της ως μοντέλο και λίγα χρόνια μετά ξεκίνησε την πορεία τη» στην υποκριτική.

Μέσα από το «Μπρούσκο» έκανε το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη, βλέποντας την ζωή της να αλλάζει ριζικά. «Η αλήθεια είναι ότι ως παιδί συνεχώς άλλαζα σχέδια. Σίγουρα πάντως δεν ήμουν από τα παιδιά που ονειρεύονταν να ασχοληθούν με την υποκριτική. Συμμετείχα ως παιδί σε θεατρικές ομάδες και διαγωνισμούς, αλλά δεν ήταν αυτοσκοπός. Η ζωή και τα “ναι” στα ρίσκα με έφεραν στη σειρά “Μπρούσκο” πριν από μερικά χρόνια, όπου συνειδητοποίησα ότι η υποκριτική ήταν ο δρόμος μου», δηλώνει σε συνέντευξή της.

Επιθυμία της είναι να απασχολεί το κοινό μέσα από τη δουλειά της, κρατώντας την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που μόλις δυο σχέσεις της έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Το 2016 αποτέλεσε μια χρονιά-σταθμό για την ίδια αφού στο θεατρικό της ντεμπούτο στην παράσταση «Κι ένα εξοχικό παρακαλώ», γνώρισε τον πρώην σύντροφό της Ρένο Ρώτα. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν παράφορα και πέρασαν μαζί τρία υπέροχα κοινής ζωής. «Με το που είδα την Κλέλια έπαθα τραλαλά. Δεν υπάρχει. Είναι πανέμορφη. Συναντηθήκαμε σε μία πρεμιέρα του Μάριου Αθανασίου και είχα πει: “Είναι απλησίαστη αυτή η κοπέλα”. Και ευτυχώς την έφερε ο δρόμος στην παράσταση “Ενα εξοχικό παρακαλώ”», δήλωνε ο Ρένος Ρώτας για εκείνη. Κι ενώ στις κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις έμοιαζαν απόλυτα ερωτευμένοι, το 2019 αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Ο χωρισμός τους έγινε σε ήρεμο και πολιτισμένο κλίμα, με τον έναν να εξακολουθεί να μιλάει για τον άλλον με λόγια αγάπης και θαυμασμού.

Klelia

Σχεδόν δυο χρόνια μετά από τον χωρισμό της με τον Ρένο Ρώτα, κυκλοφόρησε η είδηση πως η Κλέλια βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Ολυμπιονίκη Εμμανουήλ Καραλή αν και οι δυο τους δεν παραδέχτηκαν ποτέ τη σχέση τους.

Η ίδια, πάντως, δεν κρύβει πως ο έρωτας κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή της. «Ο έρωτας έχει καθορίσει το μεγάλωμά μου. Είμαι ένας άνθρωπος που αφοσιώνεται και βουτάει σε αυτόν. Όσο για τη μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει, θα έλεγα μια σειρά αναπάντητων ερωτικών επιστολών…», λέει.

Είναι ευγνώμων στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για την ευκαιρία που της έδωσε, κάνοντας τα πάντα για να τον βγάζει ασπροπρόσωπο. Όσο για το πως διαχειρίζεται τις ερωτικές τους σκηνές, λέει: «Δεν ένιωθα καθόλου αμηχανία. Η αλήθεια είναι ότι γελάσαμε πάρα πολύ. Ήμασταν όλο το σετ με 100 κουβέρτες και ξαφνικά τα βγάζαμε και κάναμε την ερωτική σκηνή. Είχε χιούμορ και μόνο με αυτό μπορούμε να επιβιώσουμε», δηλώνει.

«Το “Maestro” είναι η στιγμή σου;» τη ρωτάνε σε πρόσφατη συνέντευξή της για να απαντήσει, «Νομίζω είναι η αρχή της στιγμής. Είναι μια πολύ δυνατή αρχή για μένα και όλος αυτός ο κόπος και η εκπαίδευση στην οποία έχω επενδύσει ήρθε τώρα η στιγμή να τα εξαργυρώσω».

Για την συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη λέει σε συνέντευξή της: «Ο Χριστόφορος είναι ένας άνθρωπος που ηγείται μιας ομάδας που έχει φτιάξει με πολύ μεράκι. Έχει πάθος με τη δουλειά του. Είναι πραγματικά ένας κι ένας. Εγώ τον θαυμάζω πολύ. Κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα, είναι καταπληκτικός συνεργάτης. Και όλοι έχουν να το λένε. Κάνει εντύπωση η επιτάχυνση που έχει και το πόσο εύστροφος είναι. Και ταυτόχρονα ακούει τις ανάγκες μας, είναι δίπλα μας και μας φροντίζει. Λαμβάνει υπόψη του τη γνώμη μας, δοκιμάζει. Είναι επαγγελματίας, έχει κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό του, αλλά είναι ανοιχτός και στο να ακούσει. Οπότε αυτό είναι πολύ δημιουργικό και για μας. Είναι ευλογία να δουλεύεις μαζί του. Είναι ωραία όλη η διαδικασία. Και η αλήθεια είναι ότι με όλα τα παιδιά που δουλεύουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες κάνουμε παρέα. Και τώρα που δεν έχουμε γυρίσματα βρισκόμαστε και μιλάμε κάθε μέρα».

Klelia Xristoforos

Για τις αλλαγές στην εμφάνιση της λέει ότι «Μου αρέσουν οι αλλαγές, κάνω αλλαγές και γιατί βαριέμαι εύκολα, αλλά και γιατί θέλω συνέχεια να αλλάζω την εικόνα μου για να μπορώ να μετατοπίζομαι, γιατί η εικόνα έχει μια αφήγηση από μόνη της και όταν αλλάζει, αλλάζει και η ιστορία. Και θέλω να αφηγούμαι διαφορετικές ιστορίες και για τον κόσμο αλλά και για μένα. Και εγώ η ίδια αλλάζω μέσα από την εικόνα μου».

Οι ένοχες απολαύσεις της είναι το φαγητό, η beauty ρουτίνα της «Το καθημερινό μπάνιο, οι κρέμες και το χτένισμα. Μου αρέσει πολύ να χτενίζομαι. Είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω όταν ξυπνήσω. Φροντίζω αρκετά τα μαλλιά μου», ενώ το fitness πρόγραμμά της περιλαμβάνει «Έχω ξεκινήσει κολύμπι και είναι κάτι που με έχει συνεπάρει. Είναι σαν να βρίσκομαι στο φυσικό μου περιβάλλον, νιώθω σαν μικρό παιδί. Νιώθω χαρά. Μου αρέσει να ξεκινάω την ημέρα μου έτσι. Και μου δίνει ευεξία».

Klelia

Τι άλλο της δίνει ευεξία; «Η γυμναστική, εγκεφαλική και ψυχική», αποκαλύπτει στο Vita. «Μου αρέσει το διάβασμα, με ηρεμεί πάρα πολύ να ξέρω ότι στο κομοδίνο μου υπάρχει ένα βιβλίο που θα διαβάσω. Το να κάθομαι στον καναπέ μου και να κοιτάζω το ταβάνι επίσης με χαλαρώνει και με αναζωογονεί, η σιωπή είναι κάτι που με φέρνει σε μια ωραία γείωση. Και οι δουλειές του σπιτιού μού αρέσουν και με γεμίζουν ευεξία. Το σπίτι το φροντίζω μόνη μου. Είναι κάτι που με ευχαριστεί».

Ποια στιγμή από τα γυρίσματα του «Maestro» έχει χαραχτεί στη μνήμη της; «Ήταν όλες οι μέρες μία και μία. Αριστουργηματικές. Στο τελευταίο επεισόδιο πραγματοποιείται το φεστιβάλ που έχει έρθει να στήσει ο Ορέστης. Ήταν μια στιγμή που ήμασταν όλοι οι ηθοποιοί μέσα σε βάρκες, ήταν σούρουπο, υπήρχαν μικρά φωτάκια στα βαρκάκια και η Χάρις Αλεξίου ακουγόταν να τραγουδά σε όλο το νησί. Ερχόταν η κάμερα και δεν μπορούσαμε να παίξουμε γιατί κλαίγαμε με λυγμούς. Νιώθαμε την απεραντοσύνη, ένα άνοιγμα στην καρδιά. Ήταν σαν παραμύθι», δηλώνει στο protothema.gr .

Όπως όλα δείχνουν, η Κλέλια Ανδριολάτου είναι ένα κορίτσι που θα μας απασχολήσει και στο μέλλον, τόσο για το υποκριτικό της ταλέντο όσο και για την αψεγάδιαστη εντυπωσιακή εμφάνισή της.

Περιοδικό Tv Mania, με πληροφορίες από το www.vita.gr, www.gossip-tv.gr και protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS