CELEBRITIESSHOWBIZΚωνσταντίνα Σπυροπούλου: H ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης και οι πρώτες δηλώσεις

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: H ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης και οι πρώτες δηλώσεις

Την δεύτερη εγκυμοσύνη της επιβεβαίωση η Κωνσταντίνα Σπυροούλου το βράδυ της Πέμπτης (22/2) σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους. 

Η γνωτή παρουσιάστρια βρέθηκε στο εστιατόριο του συζύγου της στο κέντρο της Αθήνας και μιλώντας στα τηλεοπτικά συνεργεία αποκάλυψε πως είναι έγκυος για δεύτερη φορά, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε επίσης: Έγκυος για δεύτερη φορά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

«Είμαι πολύ καλά, πολύ χαρούμενη! Η μαμά μου με βοηθάει πολύ με το παιδί. Δεν λέω ποτέ ψέματα στον κόσμο, είναι μια πολύ προσωπική ερώτηση αλλά επειδή αρχίζει και φαίνεται. Δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Είμαι έγκυος. Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό. Εγώ και ο άντρας μου ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δεν θα ήθελα να πω πόσο μηνών έγκυος είμαι.Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες και συμπτώματα στην αρχή. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική» είπε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Διαβάστε επίσης: Τέλος η κόντρα Σπυροπούλου – Κουτσελίνη! Η συνάντηση μετά από 10 χρόνια και η αγκαλιά

Φουντώνουν οι φήμες που μιλούν για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, περίπου ένα χρόνο μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Το ζευγάρι είχε αποφασίσει να μην δημοσιοποιήσει το ευχάριστο γεγονός και μάλιστα έλαχιστα άτομα από το οικείο τους περιβάλλον το γνώριζαν πριν το ανακοινώσουν.

Μάλιστα δημοσιεύματα ανέφεραν μάλιστα ότι η αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης της Queen Ντίνα, ακύρωσε τελευταία στιγμή την τηλεοπτική συμφωνία που είχε κάνει πρόσφατα η παρουσιάστρια, για να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του «My Style Rocks».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS