CELEBRITIESSHOWBIZΚωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποκάλυψη για το όνομα του μωρού και τον γάμο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποκάλυψη για το όνομα του μωρού και τον γάμο

Την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της βιώνει η Κωνσνταντίνα Σπυροπούλου η οποία σύντομα θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους και η παρουσιάστρια μιλώντας στις κάμερες απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις που αφορούν το όνομα που θα ήθελα να δώσουν στο μωρό αλλά και τον γάμο.

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της (βίντεο)

Η εγκυμονούσα παρουσιάστρια ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day: «Όλα καλά με την εγκυμοσύνη και πριν ήμουν πολύ λιχούδα. Είπαμε να το κρατήσουμε για εμάς το πότε θα γίνει ο γάμος. Θέλαμε θρησκευτικό γάμο αλλά είναι λίγο δύσκολο. Εγώ ήθελα την ευλογία του Θεού και ο Βασίλης. Αλλά λέμε να τον πραγματοποιήσουμε μετά τον ερχομό του παιδιού μας.»!

Όσον αφορά το μωράκι τους, «Είπε ότι Στο όνομα είμαστε παραδοσιακοί, οπότε θα πάμε με την οικογένεια. Δεν έχω πει τι είναι το φύλο του μωρού. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι για να το πούμε με τον δικό μας τρόπο. Ο Βασίλης ξέρει το φύλο του μωρού. Και μένα κάτι έχει πάρει το αυτί μου. Το παιδικό δωμάτιο θα το κάνουμε τελευταία στιγμή»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS