CELEBRITIESSHOWBIZΚωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Λύγισα, έβαλα τα κλάματα» – Απαντά πρώτη φορά για το...

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Λύγισα, έβαλα τα κλάματα» – Απαντά πρώτη φορά για το ατύχημα μετά τη γέννα

Για πρώτη φορά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περιγράφει όσα βίωσε το τελευταίο διάστημα, όταν τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι της, πηγαίνοντας εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η παρουσιάστρια εξομολογείται πως έβαλε τα κλάματα, αφού διαρκώς στο μυαλό της υπήρχε το άγχος και η αγωνία για τον νεογέννητο γιο της, όσο εκείνη θα βρίσκεται για αρκετό καιρό σε ακινησία.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε το νέο της Q&A στο instagram, όπου και απάντησε για τον τραυματισμό της: «Όταν ο γιατρός με ενημέρωσε για την κατάσταση και μου λέει χαρακτηριστικά “θα κόψετε το παντελόνι σας ή να σας βάλουμε ένα του χειρουργείου γιατί θα βάλουμε γυψονάρθηκα”, εκεί λύγισα και όπως ήταν αναμενόμενο έβαλα τα κλάματα.

Σχεδόν ένα μήνα μετά σας γράφω αυτό το μακροσκελές κείμενο για να σας πω να δίνετε χρόνο στον εαυτό σας, μετά από αυτό το θαύμα που σας συνέβη και να μην ξεχνάτε ότι η λεχώνες είμαστε – είστε είναι πολύ ευαίσθητες», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ενώ σε άλλο σημείο εξομολογήθηκε: «Εννοείται αυτό το διάστημα έχω αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες, αλλά δεν ξεχνώ ότι θα μπορούσαν τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα και είμαι ευγνώμων για ό, τι έχω. Ως μανούλες πλέον πρέπει να σκεφτόμαστε ότι από εμάς εξαρτάται μια ζωούλα γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές», απάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Spyropoulou

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS