CELEBRITIESSHOWBIZΑργυρός: «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει στη Λάρνακα, είναι συγκλονιστικό»

Αργυρός: «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει στη Λάρνακα, είναι συγκλονιστικό»

Αρχή με την Κύπρο θα κάνει φέτος για την καλοκαιρινή του περιοδεία “Elpida Tour” ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με πρώτο σταθμό την Λάρνακα και το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στις 23/6! 

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι πανέτοιμος να ξεσηκώσει τους κύπριους φανς του και να δοασκεδάσει με το κοινό που θα βρεθεί εκεί για να τον αποθεώσει και να τραγουδήσει μαζί του μεγάλες του επιτυχίες.

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Αργυρός: Αρχίζει την περιοδεία του από την Κύπρο! Όλες οι λεπτομέρειες για την συναυλία του

Πριν από μερικές μέρες μάλιστα ο ίδιος ανέβασε ένα βιντεάκι στα social media φανερά ενθουσιασμένος, μέσα από το οποίο ζητάει από το κοινό που θα βρεθεί εκεί στη Λάρνακα την ερχόμενη Παρασκευή, να φέρει λευκά μαντήλια. Θέλησε επίσης να ευχαριστήσει τον κόσμο για την μεγάλη ανταπόκριση.

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει στην Λάρνακα. Είναι συγκλονιστικό. Είναι η προπώληση πάνω από 10,000 σας ευχαριστώ τόσο πολύ γι’ αυτό» τον ακούμε να λέει.

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Αργυρός: Η εμφάνισή του σε πάρτυ υπερπαραγωγή στην Κύπρο (βίντεο)

Στη συνέχεια εξήγησε γιατί θέλει λευκά μαντήλια. «Έχω μια ιδέα εκεί που γίνεται το «Ελεύθερος» στην Κύπρο το κυπριακό, να φέρετε μαντήλια από το σπίτι λευκά να τα σηκώσουμε, να στείλουμε παντού το μήνυμα ότι η Κύπρος είναι εκεί ζωντανή. Σας στέλνω την αγάπη μου, ανυπομονώ να έρθω σύντομα στη Λάρνακα και θα γίνει χαμός!»

Δείτε το βίντεο που ανέβασε:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS