ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΚωνσταντίνος Εμμανουήλ: Αποκαλύπτει παραξενιές επωνύμων με τις οποίες συνεργάστηκε

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Αποκαλύπτει παραξενιές επωνύμων με τις οποίες συνεργάστηκε

Mε πολλά γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz έχει συνεργαστεί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, τον οποίο οι περισσότεροι γνωρίσαμε μέσα από το φετινό Survivor. 

Όπως είναι γνωστό αναλαμβάνει το μακιγιάζ και το χτένισμα αρκετών επωνύμων και ο ίδιος έκανε αποκαλύψεις για κάποια από τα πολύ γνωστά ονόματα με τα οποία συνεργάστηκε και όπως δήλωσε με κάποια είχε χημεία, με κάποια άλλα όχι.

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day λοιπόν αναφέρθηκε στη Ρούλα Κορομηλά, η οποία όπως είπε τον εφηύρε, μίλησε για την παρεξήγηση που είχε με την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά και τη συνεργασία του με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Πάντως αίσθηση προκάλεσαν όσα είπε για την Ειρήνη Παπαδοπούλου. 

«Λίγο πριν μπω στο Survivor, μια συνεργασία που ήταν λίγο άκυρη και δεν ήθελα να προχωρήσω ήταν με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Έχει πολλές ανασφάλειες το κοριτσάκι. Δεν είναι και κοριτσάκι πια, δεν είναι μικρό κορίτσι. Ήθελε να πάει σε μια εκπομπή της ΕΡΤ1 που διασκεδάζουν και λένε τραγούδια και με πήρε 1 το βράδυ και μου έλεγε ότι δε της έχω στείλει φωτογραφίες το make up που θα της κάνω και κάτι τέτοια. Της είπα να χαλαρώσει λίγο… Δεν ήταν καμία συγκλονιστική εμφάνιση που θα έπρεπε να εφεύρουμε κανένα συγκλονιστικό concept για να παγώσει όλη η Ελλάδα…Της είπα ότι θα έπρεπε να βρει κάποιον άλλο να συνεργαστεί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Με την Κατερίνα Καινούργιου είχαμε συνεργαστεί πριν πάρα πολλά χρόνια. Οταν ξεκινούσε εκείνη και ήμουν κι εγώ στα πρώτα ξεκινήματά μου και της είχα κάνει μια φωτογράφιση για ένα εξώφυλλο, make up – μαλλιά. Δεν είχαμε καλή χημεία δυστυχώς για πρώτη φορά. Ηταν λίγο αγχωτική… Η Βίκυ Χατζηβασιλείου που της έκανα πάρα πολλά χρόνια make up – μαλλιά, θυμάμαι ότι πάντα ήθελε να έχει τον τελευταίο λόγο», είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS