CELEBRITIESSHOWBIZΚωνσταντίνος Βασάλος: Η κίνηση στο Instagram από τις καλοκαιρινές διακοπές με την...

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η κίνηση στο Instagram από τις καλοκαιρινές διακοπές με την Ευρυδική Βαλαβάνη που έβαλε τέλος στις φήμες χωρισμού

Το τελευταίο διάστημα πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν η σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη να περνάει κρίση.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει, καθώς οι δύο τους απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χάνια.

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι αποφεύγει να μιλάει για τα προσωπικά του δημόσια, ενώ μετά την επιστροφή του personal trainer στην Ελλάδα από το Asia Express, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε διαψεύσει μέσω Instagram τις φήμες χωρισμού.

Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής 14 Αυγούστου μια κίνηση του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Instagram έβαλε ξανά τέλος στις φήμες που υπήρχαν για τη σχέση του με την Ευριδίκη Βαλανάνη.

Πιο αναλυτικά, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε repost στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που δημοσίευσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από ένα πανηγύρι που επισκέφτηκαν με φιλικά τους πρόσωπα.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

299345633 589618396137792 326365158223815531 N

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS