ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZΚώστας Καραφώτης: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του τραγουδιστή

Κώστας Καραφώτης: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του τραγουδιστή

Σε νέα σχέση βρίσκεται εδώ και μήνες ο Κώστας Καραφώτης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real και ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη, ο Κώστας Καραφώτης εδώ και αρκετό καιρό, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Κάτιας Νανάς Μάνου με την οποία μοιράζονται και την ίδια καταγωγή και την αγάπη τους για τα Τρίκαλα.

Η σχέση τους μέτρα επτά μήνες, ενώ το ζευγάρι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, έχει ήδη περάσει στο επόμενο στάδιο αυτό της συγκατοίκησης με τους δύο ερωτευμένους να μοιράζονται όλο και περισσότερο χρόνο.

Ο Κώστας Καραφώτης δεν προβάλλει την προσωπική του ζωή, το αντίθετο μάλιστα, θέλει να επικοινωνεί μόνο επαγγελματικά του βήματα αυτός είναι και ο λόγος που μέχρι τώρα οι δυο τους δεν έχουν κάνει κάποια κοινή εμφάνιση παρά τις κοσμικές προσκλήσεις που δέχονται.

Η σύντροφος του Κώστα Καραφώτη, Κάτια Νανά εκτός από την αγάπη της για την γυμναστική, έχει και καλλιτεχνική φλέβα, ζωγραφίζει πίνακες με μοντέρνες προσωπογραφίες και κατασκευάζει χειροποίητες κούπες, ενώ αγαπά τους παραδοσιακούς χορούς και δραστηριοποιείται στα Τρίκαλα με σκοπό την διάδοση τους.

Karafotis291
Το ζευγάρι έκανε Πρωτοχρονιά στο Μιλάνο, όπου και πόζαρε από το ίδιο σημείο στους δρόμους της πόλης, προδίδοντας έτσι στα social media το κοινό τους ταξίδι!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS