CELEBRITIESSHOWBIZΚώστας Παναγιώτου - Georgina Elizabeth Mullins: Happily ever after

Κώστας Παναγιώτου – Georgina Elizabeth Mullins: Happily ever after

Περιτριγυρισμένοι από τα αγαπημένα τους πρόσωπα και πλημμυρισμένοι από ευτυχία, ο Κύπριος κροίσος Κώστας Παναγιώτου και η επί χρόνια σύντροφός του και μητέρα των δύο κοριτσιών του, Georgina Elizabeth Mullins, πραγματοποίησαν με κάθε μεγαλοπρέπεια τον γάμο τους στο Λονδίνο, σε μια εντυπωσιακή τελετή που τα είχε όλα!

Από την Τάνια Νεοκλέους

Φωτογραφίες: Chelsea White

Βίντεο: Creative Cinema Projects

Ευχαριστούμε τον George Panagiotakis (www.creativecinemaprojects.com για την πολύτιμη βοήθεια.    

Μια από τις πιο όμορφές τους στιγμές, με την οποία σφραγίστηκε η κοινή τους πορεία, έζησαν την περασμένη βδομάδα ο Κύπριος επιχειρηματίας Κώστας Παναγιώτου (γιος του «βασιλιά του real estate» Ανδρέα Παναγιώτου, ιδρυτή του κολοσσού Ability Groups που στην περιουσία συγκαταλέγονται 33 ξενοδοχεία σε Αγγλία, Σκωτία και Σικελία) και η μητέρα των δύο παιδιών του Georgina Elizabeth Mullins. Το ζευγάρι, που τα τελευταία τρία χρόνια έχει επιλέξει ως μόνιμο τόπο διαμονής του την Κύπρο και συγκεκριμένα τη Λάρνακα-όπου μάλιστα την περασμένη χρονιά βάφτισε τις δύο του κόρες- ταξίδεψε πίσω στη «βάση» του, το Λονδίνο, όπου, παρουσία των αγαπημένων τους τέλεσαν τον γάμο τους στην επιβλητική ορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Σοφίας, στο κέντρο της πόλης. Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο αδερφός του Κώστα, Γιώργος Παναγιώτου. Με μια υπέρκομψη νυφική δημιουργία, που έφερε την υπογραφή του διάσημου οίκου Elie Saab, η νύφη κατέφθασε στην εκκλησία με μια λευκή αντίκα Rolls-Royce. Εκεί την περίμενε ο γαμπρός, ο οποίος για τη συγκεκριμένη μέρα είχε επιλέξει να φορέσει ένα μαύρο κοστούμι Tom Ford, το οποίο συνδύασε με λευκό παπιγιόν του ίδιου brand. Το χτένισμα της νύφης επιμελήθηκε η Nicola από το Pink of London Hair and Beauty Spa, ενώ το μακιγιάζ η διάσημη makeup artist Selina Bassi.

Μετά την τέλεση του μυστηρίου, το ευτυχισμένο ζευγάρι παραχώρησε στους εκλεκτούς προσκεκλημένους του, που έφτασαν στο Λονδίνο από την Αμερική, την Ιταλία, το Ντουμπάι, την Ελλάδα και την Κύπρο, ένα χλιδάτο δείπνο στο ξενοδοχείο Ηilton Syon Park, το οποίο ανήκει –που άλλου;- στον κολοσσό Ability Groups (όπου ο Κώστας Παναγιώτου κατέχει από το 2015 τη θέση του Head of Asset Management) με ιδρυτή τον πατέρα του γαμπρού, Ανδρέα Παναγιώτου, ο οποίος πριν κτίσει την αυτοκρατορία του –με ακίνητα, τζετ και θαλαμηγούς, ανάμεσα τους το 42 μέτρων γιοτ του Roberto Cavalli- είχε υπάρξει μέχρι τα 19 του χρόνια πυγμάχος! Το μενού της βραδιάς του γάμου είχαν επιμεληθεί οι σεφ του εστιατορίου Madhu’s, που βρίσκεται στο ξενοδοχείο. Τα τραπέζια στον χώρο απέπνεαν μια elegant chic αισθητική, ενώ ήταν διακοσμημένα από το Enchanted Floral Design London με λευκά τριαντάφυλλα, παιώνιες και κεριά. Τις εντυπώσεις -φυσικά- έκλεψε η τεραστίων διαστάσεων λευκή τούρτα, από το Cakes and bakes by Sam, η οποία ήταν διακοσμημένη με εκατοντάδες τριαντάφυλλα. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα ξέφρενο πάρτι, όπου οι καλεσμένοι διασκέδασαν υπό τους ήχους των Praxis Entertainment.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS