CELEBRITIESSHOWBIZΚρίση στη σχέση Τούνης - Αλεξάνδρου; Η αποκάλυψη για το couple therapy

Κρίση στη σχέση Τούνης – Αλεξάνδρου; Η αποκάλυψη για το couple therapy

«Είμαστε τρελοζεύγαρο, για να μην τσακωνόμαστε συνέχεια» ακούμε την Ιωάννα Τούνη να λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram, μέσα από το οποίο αποκάλυψε ότι κάνουν couple therapy με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. 

Το ζευγάρι, μπορεί να βιώνει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή του και πρόσφατα βάφτισαν και τον γιο τους Πάρη, ωστόσο φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν κάποια θεματάκια στη σχέση τους, όπως η ίδια η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε.

Διαβάστε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Η στιγμή που δακρύζει στην βάφτιση του γιου της και οι νέες φωτογραφίες

Όπως ανέφερε η αγαπημένη Influencer και επιχειρηματίας σε βίντεο που ανέβασε, δεν είναι η πρώτη φορά που εκείνη και ο Δημήτρης επισκέπτονται ειδικό σύμβουλο σχέσεων, καθώς όπως όλα τα ζευγάρια, έτσι και εκείνοι φαίνεται να έχουν τις διαφωνίες τους.

Διαβάστε επίσης: Τα έχωσε σε follower η Ιωάννα Τούνη – Την ρώτησε γιατί βάπτισε τον γιο της εκτός εκκλησίας

«Περιμένω το Δημήτρη, που έχει πάει βόλτα τα σκυλιά να έρθει γιατί σε λίγο έχουμε συνεδρία couple therapy, γιατί είμαστε τρελοζεύγαρο φυσικά, για να μην σκοτωνόμαστε συνέχεια. Είχαμε ξανακάνει μία, δύο συνεδρίες παλιότερα, αλλά τώρα έχουμε να κάνουμε μήνες πολλούς, πριν το καλοκαίρι! Θα σας ενημερώσω, αν λυθούν τα θέματα», είπε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS