CELEBRITIESSHOWBIZΣυγκλονίζει η Κύνθια Παυλίδου για την Άλκηστης: «Προσποιούμασταν για να μην νιώσει...

Συγκλονίζει η Κύνθια Παυλίδου για την Άλκηστης: «Προσποιούμασταν για να μην νιώσει ότι θρηνούμε»

Συνέντευξη στο περιοδικό Tv Mania και την Αφροδίτη Γεωργίου παραχώρησε η Κύνθια Παυλίδου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τους λόγους που δεν συμμετείχει στη σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» αλλά και την απώλεια της μητέρας της, Άλκηστης Παυλίδου.

Στη σειρά του Γιώργου Τσιάκκα «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», πώς και δεν συμμετέχεις;

Είχαμε μιλήσει με τον Γιώργο κάποια στιγμή, αλλά ήταν αδύνατο να φύγω από την Κύπρο για τα γυρίσματα. Όχι μόνο επειδή έχω δύο ανήλικα παιδιά και δεν μπορούσα να λείψω τόσον καιρό, αλλά επειδή εκείνη ήταν και η περίοδος που ήταν άρρωστη η μητέρα μας. Ήδη πηγαινοερχόταν η αδερφή μου η Χριστίνα και έπρεπε κάποιος να είναι στην Κύπρο, να σταθεί δίπλα στον πατέρα μας. Ήθελα να μείνω να προσφέρω όσο μπορούσα, να την ανακουφίσω στην τελική της πορεία. Ξέραμε ότι πλησίαζε το τέλος… Ήμασταν συνειδητοποιημένοι ότι δεν υπάρχει γυρισμός. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος.

Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια από τον χαμό της μαμάς σου, της μοναδικής Άλκηστης Παυλίδου. Πώς νιώθεις όσο περνά ο καιρός;

Ακόμα ξαφνιάζομαι… Υπάρχουν στιγμές που την σκέφτομαι πολύ έντονα και αναρωτιέμαι πώς γίνεται να φύγει αυτός ο άνθρωπος που ήταν γεμάτος δύναμη και όρεξη για ζωή; Μέχρι και έναν χρόνο πριν φύγει από τη ζωή, δούλευε. Δεν άφησε την αρρώστια να την καταβάλει. Περισσότερα από 10 χρόνια κουβαλούσε τον καρκίνο, αλλά ήταν αντιμετωπίσιμος. Τα πράγματα δυσκόλεψαν τον τελευταίο χρόνο όταν άρχισαν οι μεταστάσεις. Τότε δυστυχώς άρχισε ο χρόνος να μετρά αντίστροφα. Είμαι ήσυχη όμως, ότι είναι κάπου καλά, ότι μας προσέχει και έχουμε πολλή ευλογία γιατί έχουμε έναν Άγγελο εκεί ψηλά και ανά πάσα στιγμή την νιώθουμε κοντά μας.

Προσπάθησε να σας προετοιμάσει καθόλου;  

Δεν είπαμε ποτέ ότι πλησιάζει το τέλος. Είμαι σίγουρη ότι το ένιωθε, αλλά δεν κάναμε ποτέ τέτοια συζήτηση. Βασικά, παίζαμε θέατρο μέσα στο σπίτι. Να είναι χαρούμενη, να της κάνουμε αστεία, προσποιούμασταν. Για να μην νιώσει ότι θρηνούμε, πενθούμε και μπαίνουμε σε αυτή την πορεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS