CELEBRITIESSHOWBIZΚύπρια ραδιοφωνική παραγωγός αποκάλεσε "νούμερο" τον Φειδία! Το βίντεο στο Tik Tok

Κύπρια ραδιοφωνική παραγωγός αποκάλεσε “νούμερο” τον Φειδία! Το βίντεο στο Tik Tok

Στο στούντιο του Sfera 96,8 βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Φειδίας Παναγιώτου, ως καλεσμένος στο πρωινό ραδιοφωνικό δίδυμο Ηλία Χαλντούπη και Μαρίνα Φιλιππίδου Θεοχάρους.

Ο Κύπριος youtuber με τους εκατομμύρια ακόλουθους στο YouTube έκανε χαμό με το ζεϊμπέκικο που χόρεψε στο στούντιο και φαίνεται να πέρασε ένα υπέροχο πρωινό Τρίτης.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στο στούντιο του Sfera 96,8 με το ζεϊμπέκικο του Kύπριου Υoutuber Φειδία Παναγιώτου!

Μάλιστα αργότερα συναντήθηκε και με την ραδιοφωνική παραγωγό του Sfera Μαρία Ονησιφόρου, η οποία τον αποκάλεσε… “νούμερο” φυσικά αστειευόμενη όπως είδαμε από το βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της στο Tik Tok.

Σε αυτό ακούμε τον Φειδία να λέει ότι η Μαρίνα Φιλιππίδου Θεοχάρους και Μαρία Ονησιφόρου τον… “ανάγκασαν” να δηλώσει ότι: “Είμαι ο πιο διάσημος Κυπραίος που έζησε ποτέ στην Κύπρο και τα νούμερα μιλούν”.

Δείτε τον χιουμοριστικό διάλογο που ακολούθησε:

@maria_onisiforou

Εδω μιλούν τα νούμερα ♥️ #fidias #youtuber #fypシ゚viral #viraltiktok #fypシ゚viral #fy #fouryou @Fidias @Marina Philippidou

♬ πρωτότυπος ήχος – Maria ONISIFOROU

Ο Φειδίας Παναγιώτου υπενθυμίζουμε ότι ανακοίνωσε ότι φέτος θα τον δούμε υποψήφιο στις Ευρωεκλογές και ένας από τους στόχους του, είναι να πείσει όσους περισσότερους νέους μπορεί να κάνουν εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγος.

@fidiaspanayiotou

♬ original sound – Fidias Panayiotou

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS