CELEBRITIESSHOWBIZΚύπριος επιχειρηματίας έκανε πρόταση γάμου στην Σάσα Μπάστα μπροστά στα έκπληκτα μάτια...

Κύπριος επιχειρηματίας έκανε πρόταση γάμου στην Σάσα Μπάστα μπροστά στα έκπληκτα μάτια της συντρόφου του! (vid)

Το έλα να δεις έγινε σε νυχτερινό μαγαζί της Λάρνακας!

Ο γνωστός Κύπριος επιχειρηματίας Πόλυς Πολυχρονίου βγήκε πριν λίγες μέρες να διασκεδάσει μαζί με την επί 4 χρόνια σύντροφο του και περιζήτητη αισθητικό Έλενα Νικολάου και την παρέα τους,σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Λάρνακας.

Polys 1

Στο εν λόγω μαγαζί εμφανιζόταν η Ελληνίδα τραγουδίστρια Σάσα Μπάστα.Ο Πόλυς γνωστός πλακατζής-για όσους τον γνωρίζουν καλά- είπε να σκαρώσει μια χοντρή πλάκα στη σύντροφο του.

Καθώς η βραδιά κυλούσε και ήταν όλοι σε τσακίρ κέφι, είπε στους φίλους του πως θα έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφο του. Σηκώθηκε λοιπόν από την θέση του,ανέβηκε στη πίστα και πήρε το μικρόφωνο από την τραγουδίστρια.

Polys 2

Έλα που όμως αντί να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφο του έκανε στην Σάσα Μπάστα.Τότε ποιος είδε την γνωστή αισθητικό και δεν την φοβήθηκε!

Polys 4

Σε κλάσματα δευτερολέπτου ανέβηκε στη πίστα και απειλούσε θεούς και δαίμονες μέχρι να κάψει το μαγαζί!

Η Σάσα Μπάστα που τα έχασε προς στιγμήν γιατί είναι παντρεμένη εδώ και κάποια χρόνια,προσπαθούσε να κατευνάσει τα πνεύματα.

Polys 3

Όλο το γαργαλιστικό ρεπορτάζ το παρακολουθήσαμε σήμερα μέσα από την εκπομπή Επί Τόπου στο Open tv με τον Νάσο Γουμενίδη από τον Κύπριο δημοσιογράφο Μιχάλη Σταύρου. Μάλιστα στην εκπομπή βγήκε και η Σάσα Μπάστα και μίλησε ζωντανά για το συγκεκριμένο συμβάν.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS