ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΚυβέλη Χατζηευστρατίου: Η ψυχολογική της κατάσταση μετά το αποτέλεσμα του αλκοτέστ

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Η ψυχολογική της κατάσταση μετά το αποτέλεσμα του αλκοτέστ

Πριν από περίπου δύο μήνες η είδηση του θανατηφόρου τροχαίου με θύμα 60χρονο στο οποίο ενεπλάκη η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, είχε προκαλέσει σοκ και μετά την σύλληψή της, διέγραψε τα πάντα στα social media.

Υπενθυμίζουμε ότι η νικήτρια του GNTM 4 παρέσυρε με το όχημά της έναν 60χρονο μοτοσικλετιστή και αργότερα σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης: Κυβέλη – GNTM: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου που σκοτώθηκε ο 60χρονος

Μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η ποσότητα του αλκοόλ που εντοπίστηκε στον οργανισμό της να είναι διπλάσια του επιτρεπόμενου.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, η κολλητή φίλη της Κυβέλης Ζωή Αμπουκεϊνας μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον νικήτρια του GNTM και το ποιά είναι η ψυχολογκή της κατάσταση.

Kkk

Αρχικά αποκάλυψε ότι «Δεν είναι καλά ψυχολογικά. Είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα και εννοείται είναι πάρα πολύ κρίμα προς τον άνθρωπο. Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα, είναι πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό και για την Κυβέλη και για την οικογένεια του ανθρώπου».

Στη συνέχεια εξήγησε γιατί θεωρεί λάθος αυτό που γίνεται. «Πιστεύω ότι όλο αυτό που συμβαίνει με την Κυβέλη είναι λάθος, γιατί αν αυτό είχε τύχει σε μια κοπέλα, η οποία ήταν μια απλή κοπέλα που να ζούσε μια απλή ζωή και δεν την ήξερε ο κόσμος κανείς δεν θα έπεφτε με τα μούτρα πάνω της, ούτε θα την έβριζαν. Το θεωρώ άδικο όλο αυτό που γίνεται, μόνο και μόνο επειδή το έπαθε η νικήτρια του GNTM».

Διαβάστε επίσης: Κυβέλη – GNTM: Διέγραψε τα social media της μετά το θανατηφόρο τροχαίο

kiveli

Μάλιστα πρόσθεσε ότι «H Κυβέλη πρόσεχε πάρα πολύ και δεν έπινε ποτέ, ίσα ίσα που μου έλεγε και εμένα συνεχώς να προσέχω. Ήταν πάντα αυτή που μας πρόσεχε και μας προστάτευε, για αυτό και πιστεύω ότι δεν της άξιζε όλο αυτό. Είναι κολλητή μου και την στηρίζω πάντα», κατέληξε η Ζωή Αμπουκεϊνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS