CELEBRITIESSHOWBIZΛιάγκας: «Το πιο βαρύ ήταν αυτό που είπε η Καινούργιου για την...

Λιάγκας: «Το πιο βαρύ ήταν αυτό που είπε η Καινούργιου για την μητέρα της Μπάρκα»

Την χθεσινή συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής του. 

Αφού προβλήθηκε βίντεο από τη συνέντευξη, ο παρουσιαστής είπε: «Ενώ περιμένετε ότι δεν θα τοποθετηθώ, θα τοποθετηθώ και θα σας εκπλήξω. Θεωρώ ότι το πιο βαρύ σε εισαγωγικά από όλα αυτά που είπε η κυρία Καινούργιου, είναι αυτό που είπε για την μητέρα της Δανάης Μπάρκα. Γιατί η αιχμή, το μεγάλο καρφί ήταν για την Βίκυ Σταυροπούλου. Λέγοντας ότι εμένα η μάνα μου με μεγάλωσε με άλλες αρχές και αξίες, σημαίνει ότι η κυρία Σταυροπούλου, που είναι η μητέρα της Δανάης Μπάρκα μεγάλωσε με άλλες αρχές και αξίες την κυρία Δανάη Μπάρκα, αυτό καταλάβαμε όλοι, έτσι δεν είναι; Άρα δεν ήταν μόνο η αιχμή που είπε ότι όλο αυτό που έγινε ήταν ανήθικο, δεν ήταν μόνο η αιχμή πως τον Νίκο Κοκλώνη ότι έπρεπε να πάρει ξεκάθαρη θέση, ήταν και η αιχμή προς τον Βίκυ Σταυροπούλου».

Διαβάστε επίσης Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε πρώτη φορά για τα καυτά φιλιά Μπάρκα-Τσαγκρίδη

Για το υπόλοιπο κομμάτι της συνέντευξης, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Τώρα να τοποθετηθώ: Κοιτάχτε, έχει δίκιο η κυρία Καινούργιου. Είναι πολύ δυσάρεστο όταν έχεις μία φίλη κολλητή που γνώριζε ότι ήταν ερωτευμένη με τον τότε σύντροφό της και γνώριζε πόσο πόνεσε μετά όταν χώρισαν. Άρα εσύ μετά δεν τον βλέπεις σαν άντρα αυτόν, αλλά σαν ένα άϋλο ον. Δε νομιμοποιείσαι να τον ερωτευτείς ή να κάνεις σχέση μαζί του. Κι εγώ αυτής της λογικής είμαι. Δεν έχω κοιτάξει ποτέ ερωτικά γυναίκα φίλου μου, δεν τη βλέπω στα γυναίκα αλλά σαν άντρα. Τώρα αν σε ηλικία 54 αλλάξει αυτό… Από την άλλη όμως κατανοώ τους ανθρώπους που η καρδιά τους ή το σεξουαλικό τους ένστικτο τούς οδηγεί σε ένα μονοπάτι που και οι ίδιοι να μην ήθελαν… Είναι κι αυτό ανθρώπινο να φας μία κατραπακιά. Η κυρία Καινούργιου και την τιμά αυτό, είπε ότι αφήνει έξω τον Τσαγκρίδη γιατί ήταν η πιο σημαντική σχέση της ζωής της και δεν είναι δημόσιο πρόσωπο. Πιο μεγάλη προδοσία αισθάνεσαι από τον φίλο σου, παρά από τον πρώην σύντροφό σου γιατί έτσι κι αλλιώς την κρυάδα την έχεις φάει γιατί δεν σου “φτούρισε” η σχέση».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS