ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΛίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Παραπατούσε στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση, λίγες ώρες πριν...

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Παραπατούσε στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση, λίγες ώρες πριν τον θάνατό της (βίντεο)

Η 54χρονη έδωσε το «παρών» στις Χρυσές Σφαίρες και η εικόνα της είχε προκαλέσει ανησυχία.

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο ο ξαφνικός θάνατος της κόρης του Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί. Η μουσικός και τραγουδίστρια άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 54 ετών από ανακοπή καρδιάς, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα της πρόσωπα και τους θαυμαστές της.

Δύο ημέρες νωρίτερα, η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ είχε δώσει το «παρών» ως επίτιμη καλεσμένη στην τελετή απονομής για τις Χρυσές Σφαίρες, όπου ήταν υποψήφια για βράβευση η ταινία «Έλβις» για τη ζωή του πατέρα της.

Ωστόσο, η εικόνα της είχε προκαλέσει σε ανησυχία, ενώ τα διεθνή μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν βίντεο, στα οποία διακρίνεται να παραπατά.

Σε ένα από αυτά, φαίνεται κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της να ζητά από τον 80χρονο μάνατζερ, Τζέρι Σέλινγκ, να του κρατήσει το χέρι. Παρά την ξαφνική αδιαθεσία της, η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ προσπαθεί να συνεχίσει τη συνέντευξη συζητώντας και για την ταινία αλλά και για τον καιρό στην Καλιφόρνια.

Σε άλλο βίντεο, που έφερε στη δημοσιότητα η New York Post, φαίνεται η εκλιπούσα να περπατά στο πλευρό του Μπάτλερ με ασταθές βήμα. «Τι συμβαίνει με την Λίζα Μαρί;», «Είναι καλά η Λίζα Μαρί;», αναρωτήθηκαν οι θαυμαστές της.

Η ανακοίνωση του θανάτου της

Την ανακοίνωση του θανάτου της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ έκανε η μητέρα της με ανάρτησή της στο Facebook. «Με βαριά καρδιά είμαι υποχρεωμένη να μοιραστώ τη συγκλονιστική είδηση ότι η όμορφη κόρη μου Λίσα Μαρί μας άφησε», ανέφερε η Πρίσιλα Πρέσλεϊ, λίγη ώρα μετά την διακομιδή της κόρης της σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ ήταν η κληρονόμος της επιχείρησης Elvis Presley Enterprises, όμως πούλησε το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών της σε εταιρεία επενδύσεων και διαχείρισης κεφαλαίων το 2005.

Διατήρησε τον έλεγχο της Graceland, ιδιοκτησίας στο Μέμφις (Τενεσί) που ανήκε στον πατέρα της και όπου βρέθηκε ο διάσημος τραγουδιστής χωρίς τις αισθήσεις του τον Αύγουστο του 1977, προτού μεταφερθεί σε νοσοκομείο και διαπιστωθεί ο θάνατός του, ο οποίος αποδόθηκε σε καρδιακή ανακοπή. Οι τοξικολογικές εξετάσεις υπέδειξαν υψηλά επίπεδα φαρμακευτικών ουσιών στον οργανισμό του θρύλου του ροκ εν ρολ.

Η 54χρονη κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Είναι η μητέρα της ηθοποιού Ράιλι Κίου, που έπαιξε στην ταινία «Mad Max: Fury Road».

Εκτός του μουσικού Ντάνι Κίου, με τον οποίο χώρισαν το 1994, είχε επίσης παντρευτεί με τον ηθοποιό Νίκολας Κέιτζ, με τον ηθοποιό και συνθέτη Μάικλ Λόκγουντ και με τον θρύλο της ποπ Μάικλ Τζάκσον (1994-1996).

in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS