CELEBRITIESSHOWBIZΛόπεζ - Άφλεκ: Καλεσμένη στα Grammy αποκάλυψε το παρασκήνιο της έντασης...

Λόπεζ – Άφλεκ: Καλεσμένη στα Grammy αποκάλυψε το παρασκήνιο της έντασης μεταξύ τους

Το στιγμιότυπο ανάμεσα σε Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ στα Grammy η κάμερα έγινε viral. Τι αποκαλύπτει TikToker που καθόταν πίσω από το ζευγάρι.

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ αποτελούν ένα από τα πιο λαμπερά και αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Βρίσκονται στο επίκεντο με κάθε τους εμφάνιση. Με τελευταία αυτή στα βραβεία Grammy, με την κάμερα να αποτυπώνει ένα στιγμιότυπο που δεν άργησε να γίνει viral.

Διαβάστε εδώ: Εκνευρισμένη η Λόπεζ με τον Άφλεκ στα Grammy: Το καβγαδάκι τους που έγινε viral

Υπήρξε ένταση ανάμεσα στην Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ; Τον «διέταξε» να είναι πιο φιλικός και να προσποιηθεί πως διασκεδάζει; Η έντονη στιγμή που απαθανάτισε ο φακός δεν άργησε να γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες. Και μετά από όσα γράφτηκαν για το περιστατικό, μια γυναίκα που καθόταν πίσω ακριβώς από το ζευγάρι στη διάρκεια της τελετής έρχεται να αποκαλύψει τι πραγματικά συνέβη ανάμεσά τους.

Τι έγινε ανάμεσα σε Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ

«Ήμουν δίπλα τους για λίγο. Αυτή είναι η αγαπημένη μου θέση, γιατί ήμουν ακριβώς μπροστά από τη Μπιγιονσέ. Έτσι, δεν ήξερα τίποτα για αυτή τη στιγμή που κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο. Δεν μιλήσαμε μαζί τους, γιατί ο Μπεν Άφλεκ δεν φαινόταν πολύ χαρούμενος. Ήθελα να πάω και να του πω «Θεέ μου, η ταινία Good Will Hunting είναι μια από τις αγαπημένες μου, είσαι ο ήρωάς μου»», αναφέρει χαρακτηριστικά η TikToker Almostanna.

@almostannna

Replying to @canadiansupernova #greenscreen this is prob the funniest story i have it was so silly. Feeling overhelmed by this attention so im gonna take a break from all of this, i shared the big things and the how-to but all this attention is a lot haha 🙂 I answered all the important questions already, good luck guys! Hear about it more on @hitqldbreakfast tonight! #seatfiller #grammys

♬ Selfcare-demo – Bella Moulden

«Ήμουν τόσο τυχερή που ήμουν δίπλα τους. Όλο το διάστημα που βρίσκονταν εκεί, ήταν τόσο χαριτωμένοι. Η Τζένιφερ Λόπεζ έδειξε στον Μπεν Άφλεκ το τηλέφωνό της και είπε «Γλυκέ μου, κοίτα αυτό το meme που κυκλοφορεί για σένα» και εκείνος είπε «Θεέ μου, πάλι αυτό». Το ήξερε ότι έγινε meme και επέλεξε να μείνει έτσι και να μην αλλάξει έκφραση. Μετά του έδειξε ξανά το τηλέφωνό της και του είπε «αγάπη μου, αυτό είναι τόσο αστείο» κι εκείνος απάντησε «Ιησούς Χριστός»».

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ, σύμφωνα με τη μαρτυρία της κοπέλας, διαφώνησαν για το κατά πόσο το meme ήταν πράγματι αστείο. Σε καμία περίπτωση όμως δεν άφησαν το περιστατικό να τους χαλάσει τη διάθεση σε μια τόσο λαμπερή βραδιά.

«Το χαρούμενο πρόσωπο του άντρα μου»

Μετά τα όσα γράφτηκαν για τσακωμό ανάμεσά τους, η Τζένιφερ Λόπεζ αποφάσισε να τρολάρει τον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ στο Twitter. Ήταν αυτό το δυστυχισμένο βλέμμα του που έκανε τον γύρο του κόσμου, με τη Λατίνα σταρ να τον πειράζει γράφοντας πως αυτό είναι το «happy face» του.

Τίποτα από όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες δεν φαίνεται να απασχολεί πραγματικά τη Λατίνα σταρ. Συνεχίζει απτόητη το πρόγραμμά της. Λίγες ώρες μετά, ο φακός απαθανάτισε την Τζένιφερ Λόπεζ να πηγαίνει σε στούντιο χορού στο Λος Άντζελες.

in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS