CELEBRITIESSHOWBIZΜαίρη Χρονοπούλου: «Ο καρκίνος μου πήρε όλους τους φίλους, είμαι μόνη και...

Μαίρη Χρονοπούλου: «Ο καρκίνος μου πήρε όλους τους φίλους, είμαι μόνη και έχω τρελαθεί»

“Το τελευταίο διάστημα πραγματικά ο Χάρος βγήκε παγανιά” εξομολογείται η Μαίρη Χρονοπούλου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαίρη Χρονοπούλου στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά. Μέσα σε όλα, η αγαπημένη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου άνοιξε την καρδιά της για τις δύσκολη διαχείριση στις απώλειες και τους καλούς της φίλους και συναδέλφους που έφυγαν από την ζωή.

Από τους φίλους σας που έφυγαν ποιος είναι αυτός που σας λείπει περισσότερο;

Ο Νίκος μου. Ο Νίκος Κούρκουλος. Δεν ερχόταν, αλλά μισό αιώνα ήμασταν αχώριστοι. Ήταν ο πατέρας μου που με εγκατέλειψε, ο αδελφός που δεν είχα, η φαμίλια μου ήταν ο Νίκος. Κόπηκα στα δύο απλά με την απώλεια του, αλλά μου έχει μείνει ο βαφτισιμιός μου. Όλοι οι φίλοι μου έφυγαν από την καταραμένη αυτή αρρώστια. Ο καρκίνος μου πήρε όλους τους φίλους.

Είναι πολλές οι απώλειες. Έφυγαν και όλοι οι παρτενέρ σας. Σχετικά πρόσφατα έφυγε και ο Κώστας Καζάκος.

Με τον Καζάκο κάναμε τρεις καταπληκτικές ασπρόμαυρες στη Φίνος και μάλιστα ήταν ένα χρόνο μικρότερος μου. Το τελευταίο διάστημα πραγματικά ο Χάρος βγήκε παγανιά, που λέμε. Η Νίτσα Μαρούδα που έφυγε πρόσφατα είχε έναν τυχερό θάνατο. Έφυγε στον ύπνο της ευτυχισμένη. Έφυγαν όλοι, είμαι μόνη και έχω τρελαθεί.

Με την Καρέζη και τη Βουγιουκλάκη ήσασταν φίλες;

Με την Καρέζη δεν είχαμε καθόλου επαφές. Δεν έτυχε. Με την Αλίκη είχαμε πλακατζίδικη σχέση. Έχω κάτι πολύ τρυφερές φωτογραφίες και όταν τις κοιτάζω συγκινούμαι. Γέλαγα πολύ με την Αλίκη γιατί είχε φοβερό αυτοσαρκαστικό χιούμορ. Κάποτε θυμάμαι ένα πρώην φλερτ μου είχε βρει δουλειά στο θέατρο της. Αυτός με ήθελε πολύ. Η Αλίκη το ήξερε και μου είπε, «εμένα μόνο οι κάτω των 10 και οι άνω των 60 με ερωτεύονται». Της απάντησα, «χρυσό μου γιατί τη ζωή σου την άφησες μια πίτα μονάχα για το θέατρο για τη δουλειά σου», εγώ την ζωή μου την μοίρασα σαν πίτσα. Ένα κομμάτι πήρε η δουλειά, ένα κομμάτι ο έρωτας, ένα κομμάτι το σπίτι και η οικογένεια μου, ένα κομμάτι οι φίλοι μου κλτ. Αν λείψει ένα κομμάτι από τα 8 ή δύο είναι τα υπόλοιπα 6 και το καλύπτουν. Η ζωή πρέπει να μοιράζεται σαν πίτσα πιστεύω. Η Αλίκη έπεσε με τα μούτρα στην δουλειά και δεν μοίρασε την πίτσα. Με στεναχώρησε πολύ όταν έφυγε.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS