CELEBRITIESSHOWBIZΜαίρη Συνατσάκη: Η απάντηση για τις γάτες της και τον κίνδυνο να...

Μαίρη Συνατσάκη: Η απάντηση για τις γάτες της και τον κίνδυνο να κολλήσει τοξόπλασμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μετά από μια μικρή αποχή από τα social media είναι πλέον ιδιαίτερα ενεργή.

Η γνωστή influencer το μεσημέρι της Τετάρτης θέλησε να επικοινωνήσει ξανά με τους διαδικτυακούς της ακολούθους και να απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις που τις έστειλαν. Αυτές είχαν να κάνουν φυσικά με τις γάτες της και το κίνδυνο να κολλήσει τοξόπλασμα από αυτές, τώρα που είναι έγκυος.

Η Μαίρη Συνατσάκη με μια σειρά από instastories αποκάλυψε πως συμβουλεύτηκε τον γιατρό της και δε χρειάζεται να αποχωριστεί τις γάτες της, απλά τώρα που είναι έγκυος, σταμάτησε να καθαρίζει τις τουαλέτες τους και να χαϊδεύει αδέσποτα γατάκια.

Σε κάθε περίπτωση η Μαίρη Συνατσάκη συμβούλεψε τις followers της που είναι εγκυμονούσες ή θέλουν να μείνουν έγκυες και έχουν γατιά, να συμβουλευτούν τον γιατρό τους.

«Προφανώς και θα κάνετε ό,τι σας πει ο γιατρός σας! Εγώ είχα κάνει προληπτικά αιματολογικές εξετάσεις για τοξόπλασμα πριν από την εγκυμοσύνη και στις αιματολογικές που κάνω κάθε 4-5 βδομάδες ξανά τσεκάρουμε για τοξόπλασμα. Το μόνο που δεν κάνω από την πρώτη στιγμή είναι να καθαρίζω εγώ τις τουαλέτες των γατιών. Είναι γάτες σπιτιού, εμβολιασμένες, δεν βγαίνουν ούτε στο μπαλκόνι και δεν μου απαγόρευσε τίποτα άλλο ο γιατρός μου» αποκάλυψε, μεταξύ αλλων, η Μαίρη Συνατσάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS