ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΥΓΕΙΑ

CELEBRITIESSHOWBIZΜαίρη Συνατσάκη: «Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δε θα κρατήσει πολύ...

Μαίρη Συνατσάκη: «Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δε θα κρατήσει πολύ με τον Ίαν»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ ήταν την Παρασκευή 26/5 η Μαίρη Συνατσάκη. Η ίδια μίλησε για την κόρη της Ολίβια αλλά και τον σύντροφό της Ιάν Στρατή αλλά και πως είναι σαν σύντροφος αλλά και ως πατέρας.

Όσα είπε η Μαίρη Συνατσάκη για τον Ίαν Στρατή

«Αυτό που έχω πάρει περισσότερο από τον Ίαν είναι μια εμπιστοσύνη που σου δίνει ο άλλος απλόχερα χωρίς να τον θεωρείς δεδομένο… Είναι άνθρωπος που αυτό που λέει το εννοεί. Δε μπορεί να πει ψέματα και γι’ αυτό προτιμά να σου πει και πολύ σκληρές αλήθειες αν χρειαστεί… Αυτή η διαφάνεια που έχει σαν άνθρωπος μου έδωσε ασφάλεια και ταιριάξαμε και στα πιο απλά καθημερινά… Είμαστε και οι δυο πολύ σπιτόγατοι, το καλύτερό μας είναι να ακυρώνονται σχέδια… Μεταξύ μας υπάρχει η ασφάλεια του κενού χρόνου, αυτό δεν είναι τόσο απλό» ανέφερε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Διαβάστε επίσης: Εκλογές Ελλάδα: Η Μαίρη Συνατσάκη ψήφισε μαζί με την έξι μηνών κόρη της!

Για το αν θα παντρευτεί με τον Ίαν Στρατή η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε: «Δε ξέρω πώς έγινε αλλά, ενώ η πρώτη-πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δε θα τραβήξει για πολύ καιρό το μεταξύ μας, έγιναν έτσι τα περιστατικά της ζωής που από τις πρώτες δέκα μέρες σχεδόν συγκατοικούσαμε γιατί έτυχε την περίοδο που με μπήκαν στο σπίτι μου και με κλέψανε. Το πρώτο πράγμα που μου είπε όταν του είπα ότι μπήκα σπίτι και είναι χάλια, ήταν “πάρε δυο πράγματα και έλα από εδώ, μη το συζητάς”. Και κάπως έτσι μείναμε μαζί. Δεν είμαστε παντρεμένοι… Δεν είμαστε πολύ αυτών των κοινωνικών συμβάσεων…. Δεν είναι και κακό όμως ο γάμος. Έχουμε πολύ κοινές απόψεις σε αυτά τα πράγματα. Εγώ νιώθω μέσα μου ότι είμαστε πιο μαζί απ’ ότι θα μπορούσε να αποδείξει οποιοδήποτε χαρτί… Θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα πάρτι και να έχουμε μαζί και τη μικρή και να γιορτάσουμε… Μου κάνει ρομαντικές εξομολογήσεις ο Ίαν, κάνουμε ο ένας στον άλλον τέτοια πράγματα».

Παράλληλα, η Μαίρη Συνατσάκη ανέφερε πως στην αρχή έψαχναν ιαπωνικά ονόματα για την κόρη τους αλλά τελικά κατέληξαν στο Ολίβια.

fthis.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS