ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΜαλλιά - κουβάρια έγιναν δυο γνωστές τραγουδίστριες στην εκπομπή «Στην υγειά μας»

Μαλλιά – κουβάρια έγιναν δυο γνωστές τραγουδίστριες στην εκπομπή «Στην υγειά μας»

Πριν από λίγες μέρες, έγινε το εορταστικό γύρισμα για την εκπομπή «Στην υγειά μας», που θα προβληθεί την Πρωτοχρονιά, με βασικό καλεσμένο τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προέβη σε μία αποκάλυψη για την εκπομπή που παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Αρχικά είχε αναφέρει πως η μία τραγουδίστρια παραπονέθηκε έντονα επειδή δεν τραγούδησε περισσότερο, ενώ η δεύτερη αποχώρησε από την εκπομπή επειδή δεν κάθισε δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της Espresso, πρόκειται για την Demy και την Αποστολία Ζώη. Συγκεκριμένα, από την μία η Αποστολία Ζώη ήθελε να τραγουδήσει κι άλλο, κάτι που δεν ήταν εφικτό από την πλευρά της παραγωγής.

Από την άλλη, η Demy ήθελε να κάτσει κάπου πιο κεντρικά, έτσι ώστε να φαίνεται, αλλά ούτε σε αυτήν έκανε την χάρη η παραγωγή, με αποτέλεσμα, όχι μόνο να θυμώσει, αλλά να αποχωρήσει από το γύρισμα.

Πάντως σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Demy δεν αποχώρησε επειδή δεν κάθισε δίπλα από τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αλλά επειδή καθόταν μόνη της, δίπλα από το πιάνο.

https://youtu.be/ksZiuDnjqeE

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS