CELEBRITIESSHOWBIZΜαρία Ιωαννίδου: «Έχουμε απομακρυνθεί με τη Ναταλία Γερμανού γιατί είναι πολυάσχολη»

Μαρία Ιωαννίδου: «Έχουμε απομακρυνθεί με τη Ναταλία Γερμανού γιατί είναι πολυάσχολη»

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Ναταλία Γερμανού καθώς η ίδια υπήρξε σύντροφος του πατέρα της, Φρέντυ.

Πώς σας βρίσκουμε αυτό το καλοκαίρι;
Επί ποδός, όπως είμαι πάντα! Πρώτα πρέπει να γίνει καλά ο σύντροφός μου ο Δημήτρης, ο οποίος έχει καρκίνο. Πηγαίνει καλά, αλλά πρέπει να περάσει μια δοκιμασία χημειοθεραπειών.

Όταν μάθατε ότι ο σύντροφός σας έχει καρκίνο πώς αντιδράσατε;
Δεν μπορείτε να διανοηθείτε πόσο σοκ ήταν. Εγώ όταν πέρασα τον δικό μου καρκίνο είχα συμπτώματα, πονούσα τρελά. Ο Δημήτρης τίποτα… Μέσα στην ατυχία του ήταν τυχερός, γιατί δεν θα το βρίσκαμε και θα μεγάλωνε. Έβγαλε έναν πολύ μεγάλο καρκίνο.

Ξεκίνησε από το έντερο, κατέβηκε στο πάγκρεας και μετά στην κοιλιά. Όλα τα αφαίρεσε ήταν επτά ώρες επέμβαση, οπότε καταλαβαίνετε τι περάσαμε. Κάπου έχω χάσει την πίστη μου στον Θεό, γιατί ο Δημήτρης όπως και μερικοί άνθρωποι δεν πρέπει να παθαίνουν καρκίνο. Βασανίζεται από πολύ νέος με το πόδι του που είχε χτυπήσει και κουτσαίνει και τώρα έτυχε αυτό. Τώρα όμως πάει για την ίαση.

Η Ναταλία Γερμανού είναι δίπλα σας σε αυτή τη δοκιμασία;
Όχι, δεν το ξέρει. Έχουμε απομακρυνθεί γιατί είναι πολυάσχολη, όπως και εγώ. Αν αυτός είναι ο λόγος. Με στεναχωρεί αυτό γιατί θέλω να το βλέπω το Ναταλάκι, επειδή υπήρξαμε οικογένεια. Έχουμε μιλήσει μόνο ηλεκτρονικά, αλλά έχουμε χρόνια να ιδωθούμε και να με καλέσει στην εκπομπή της, είπε η Μαρία Ιωαννίδου στο Λοιπόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS