CELEBRITIESSHOWBIZΜαρία Κορινθίου: Ο απολαυστικός χορός με την κόρη της στο Tik...

Μαρία Κορινθίου: Ο απολαυστικός χορός με την κόρη της στο Tik Tok

Μία πολύ όμορφη φιλική σχέση έχει καταφέρει να χτίσει με την κόρη της η Μαρία Κορινθίου, η οποία έχει μεγαλώσει αφού είναι 15 χρονών με την ηθοποιό να προσπαθεί να διαχειριστεί αυτή την αλλαγή όσα καλύτερα γίνεται.

Οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί, με την Μαρία Κορινθίου, να μοιράζεται πολλές από τις στιγμές τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Αυτή τη φορά την ανάρτηση έκανε η κόρης της Ισμήνη, η οποία δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Tik Tok και σε αυτό βλέπουμε μαμά και κόρη σε μια viral χορογραφία.

@eimaikaluterhapoesena

mom❤️#fyp #fypシ #foryoupage

♬ if ur reading this follow me – multi✰

«Κάθε ηλικία έχει τα δικά της. Η διαπαιδαγώγηση αλλάζει καθώς μεγαλώνει ένα παιδί, όπως αλλάζουμε κι εμείς μέσα από τα παιδιά μας. Σε αυτή τη φάση η Ισμήνη είναι στην εφηβεία. Είναι τελείως διαφορετικό να βιώνεις την εφηβεία ως γονιός απ’ ότι ως παιδί. Απαιτεί προσοχή. Η απότομη αλλαγή της Ισμήνης από μικρό κορίτσι σε νεαρή γυναίκα, με έχει κολλήσει στον τοίχο, προσπαθώ να το διαχειριστώ. Ταυτόχρονα φροντίζω να είμαι δίπλα της ως φίλη χωρίς να ξεχνώ ότι πρωτίστως είμαι η μαμά της, αυτός είναι ο ρόλος μου. Ψάχνω σε βάθος και με προσοχή τα πρέπει, τις ισορροπίες, τις ελευθερίες και τα όρια που πρέπει να μπουν αλλά δεν είναι εύκολο. Οι νέες γενιές αναπτύσσονται με άλλο τρόπο – πιο γρήγορο θα έλεγα – από τις προηγούμενες καθώς τα σύγχρονα ερεθίσματα είναι διαφορετικά και πολύ περισσότερα», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS