CELEBRITIESSHOWBIZΜαρία Κορτζιά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον ερχομό του γιου της και...

Μαρία Κορτζιά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον ερχομό του γιου της και όσα αποκάλυψε για τον τοκετό

Το δεύτερο παιδάκι της έφερε στον κόσμο η Μαρία Κορτζιά την Τρίτη (14/6) η οποία γέννησε με καισαρική τομή και μαζί με τον σύζυγό της Πιέρο Σωτηρίου ζούνε την απόλυτη ευτυχία από τότε που μεγάλωσε η οικογένεια τους.

Η ραδιοφωνική παραγωγός του Kiss FM έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά τον ερχομό του γιου της στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους και αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει ο μικρός, πότε θα επιστρέψουν Βουλγαρία, πως βιώνει την απουσία του αγαπημένου της, αλλά και το πως ήταν ο τοκετός.

Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι ήδη πραγματοποίησε τις πρώτες οικογενειακές του διακοπές ως τετραμελής πλέον οικογένεια μόλις δυο εβδομάδες μετά τον ερχομό του Γιώργου.

Στις πρώτες της δηλώσεις λοιπόν μιλώντας στην εκπομπή “Με Αγάπη Χριστιάνα” είπε ότι: «Εδώ στην Κύπρο έχω σίγουρα πάρα πολλή βοήθεια οπότε ναι, οφείλω να ομολογήσω ότι είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα εδώ στην Κύπρο. Το δύσκολο θα είναι πλέον όταν θα φύγουμε. Σίγουρα είναι πολύ μεγαλύτερη δυσκολία όταν τα παιδιά είναι δύο και πολύ μικρά, είμαι αισιόδοξη και θεωρώ πως θα τα καταφέρουμε.»

Διαβάστε επίσης: Μαρία Κορτζιά: Πήρε εξιτήριο και ο Πιέρος της ετοίμασε την πιο όμορφη έκπληξη (εικόνες)

Για την Βουλγαρία και το πότε θα επιστρέψουν εκεί αποκάλυψε «Μέσα στον Αύγουστο θα καταφέρουμε να ταξιδέψουμε οικογενειακώς, να πάμε να προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε.»

Μιλώντας για τον τοκετό σημείωσε ότι «Ήταν πολύ πιο εύκολα από την πρώτη μου γέννα, ήμασταν προγραμματισμένοι, οργανωμένοι οπότε πήγαν όλα πολύ καλύτερα. Πιο γρήγορη ανάρρωση για να είμαι ειλικρινής.»

Όσον αφορά το βάρος του μικρού, δήλωσε ότι ζύγιζε ακριβώς τα ίδια κιλά με τον Σοφοκλή της. «Και ο Γιώργος γεννήθηκε 4.130»

Μάλιστα αποκάλυψε και σε ποιον από τους δύο τους μοιάζει και όπως είπε είναι του Πιέρου. «Όταν βλέπω φωτογραφίες του Σοφοκλή που μόλις γεννήθηκε είναι λες και βλέπω τον Γιώργο.»

Σε ερώτηση για τον Πιέρο και την απουσία του στο εξωτερικό σχολίασε ότι «Είναι πολύ δύσκολο, ειδικά με τον Σοφοκλή τώρα που άρχισε να καταλαβαίνει τον βλέπει από την κάμερα και τον ζητάει που τον βλέπει μια στο τόσο και δεν ξεκολλάει από πάνω του.»

Διαβάστε επίσης: Μαρία Κορτζιά – Πιέρος Σωτηρίου: Η πρώτη βραδινή έξοδος μετά τον ερχομό του δεύτερου γιου τους (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS