CELEBRITIESSHOWBIZΜαρία Μενούνος: Δείχνει πρώτη φορά τα σημάδια της από την αφαίρεση όγκου...

Μαρία Μενούνος: Δείχνει πρώτη φορά τα σημάδια της από την αφαίρεση όγκου και στέλνει ηχηρό μήνυμα

Μας δείχνει πρώτη φορά τα σημάδια της εγχείρησης. 

«Τώρα βλέπω τις ουλές και χαμογελάω» μας λέει η Μαρία Μενούνος μέσα από μια ανάρτηση – κατάθεση ψυχής στον λογαριασμό της στο Instagram, δείχνοντάς μας τα σημάδια μετά την εγχείρηση.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας και τώρα η δημοφιλής Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια μέσα από αυτή την ανάρτηση που έκανε χθες Δευτέρα (10/7)  στέλνει το δικό της ηχηρό μήνυμα.

Διαβάστε επίσης: Μαρία Μενούνος: Τα βάζει με τους γιατρούς που δεν είδαν νωρίτερα τον καρκίνο

Στην φωτογραφία την βλέπουμε να ποζάρει μπροστά από τον καθρέφτη με μπικίνι και πάνω στην κοιλιά της φαίνονται οι ουλές της, που για πρώτη φορά τις δείχνει, με την ίδια να σημειώνει ότι πλέον βλέπει αυτά τα σημάδια και χαμογελά.

«Κοιτάζοντας πίσω, στην επέμβαση που έκανα νωρίτερα μέσα στη χρονιά, είμαι ευγνώμων για το σθένος με το οποίο με ευλόγησε ο Θεός, ώστε να αντεπεξέλθω, και φυσικά για όλους τους όμορφους ανθρώπους που έστειλε για να με βοηθήσουν! Τώρα βλέπω τα σημάδια μου, στα οποία βάζω επιμελώς αντηλιακό για να τα προστατεύσω, και χαμογελώ», έγραψε στη λεζάντα, με τους διαδικτυακούς της φίλους να στέλνουν την αγάπη τους και να την επαινούν για τη δύναμή της.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει η Μαρία Μενούνος: Διαγνώστηκε ξανά με καρκίνο λίγο πριν γίνει μητέρα

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι αυτή η περιπέτεια με την υγεία της οφείλεται σε λάθος των γιατρών που την οδήγησε στον διπλασιασμό του μεγέθους του όγκου που είχε.

Σήμερα, μαζί με τον σύζυγό της παραμένουν αισιόδοξοι και ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί, το οποίο θα αποκτήσουν μέσω παρένθετης μητέρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS