CELEBRITIESSHOWBIZΜαρίνα Σάττι: Ξεσήκωσε τραγουδώντας LIVE το «Ζάρι» στο πάρτι της ελληνικής αποστολής

Μαρίνα Σάττι: Ξεσήκωσε τραγουδώντας LIVE το «Ζάρι» στο πάρτι της ελληνικής αποστολής

Η Ελλάδα παραμένει στην 7η θέση των γραφείων στοιχημάτων.

Λίγο πριν η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της αναχωρήσουν για τη Σουηδία και τον 68ο διαγωνισμό της Eurovision, η ΕΡΤ διοργάνωσε ένα πάρτι για την ελληνική αποστολή, στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόσωπο της βραδιάς ήταν η Μαρίνα Σάττι, ενώ το «παρών» έδωσαν και άλλοι καλλιτέχνες, από τον χώρο της μουσικής και της τηλεόρασης.

Ανάμεσά τους οι: Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Θοδωρής Μαραντίνης, Κώστας Μαρτάκης, Μιχάλης Ρακιντζής, Γιώργος Παπαδόπουλος, Γαλάτεια Βασιλειάδη, Αποστολία Ζώη, Έβελιν Καζαντζόγλου, Θανάσης Αλευράς, Γιάννης Κατινάκης, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Βίκου Κουλιανού, Αργύρης Πανταζάρας, Σίσσυ Τουμάση, Ελένη Τσολάκη και Δημήτρης Μοθωναίος.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Μαρίνα Σάττι ερμήνευσε για πρώτη φορά ζωντανά το «Ζάρι» και ξεσήκωσε το κοινό που χόρευε και τραγουδούσε καθ’ όλη τη διάρκεια του τραγουδιού.

Σημειώνεται πως η Ελλάδα παραμένει στην 7η θέση των γραφείων στοιχημάτων, αποδεικνύοντας τη δυναμική της συμμετοχής και την προοπτική που αυτή μπορεί να έχει στον διαγωνισμό της Eurovision.

Βέβαια, αυτά τα δεδομένα αναμένεται να αλλάξουν άρδην αμέσως μετά τις πρώτες live πρόβες των χωρών, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 27 Απριλίου.

4 2
5 1
10
12
1 3
14
7 1

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS