CELEBRITIESSHOWBIZΜαρίνα Βερνίκου για Victor Vernicos: «Όταν έχεις ένα όνομα είναι δίκοπο μαχαίρι»

Μαρίνα Βερνίκου για Victor Vernicos: «Όταν έχεις ένα όνομα είναι δίκοπο μαχαίρι»

Οι αντιδράσεις στο twitter για τον αποκλεισμό της Ελλάδας από την Eurovision 2023. 

Η Ελλάδα με τον Victor Vernicos διαγωνίστηκε χθες στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision ωστόσο δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μία θέση στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεία αυτό το Σάββατο.

Η Μαρίνα Βερνίκου, που είναι θεία του 16χρονου Victor, μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό” μετά τον αποκλεισμό της ελληνικής συμμετοχής με το τραγούδι “What the Say” και σχολίασε την εμφάνιση του 16χρονου τραγουδιστή αλλά και κάποια άσχημα σχόλια που έχουν γραφτεί.

Μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής: «Ο Βίκτωρας έπαιζε πιάνο από όταν ήταν 4 ετών, παίζει κιθάρα, γράφει τα τραγούδια μόνος του. Είναι ένα αξιόλογο παιδί. Δεν ξέρω τι έφταιξε, προφανώς δεν άρεσε το τραγούδι πολύ, γούστα είναι αυτά. Δεν έχω μιλήσει μαζί του μετά τον αποκλεισμό».

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2023: Το πρώτο μήνυμα του Victor μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας

«Όλο αυτό το διάστημα ήταν πολύ υπερήφανος, θα έδινε τον καλύτερό του εαυτό και έκανε ό,τι μπορούσε. Μην ξεχνάμε ότι είναι ένα παιδί 16 χρονών, και είναι ένα παιδί ευαίσθητο και θέλουν προσοχή τα σχόλια που λέγονται. Πήγε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, ήταν πάρα πολύ χαρούμενος για όλο αυτό που του συμβαίνει» πρόσθεσε η Μαρίνα Βερνίκου.

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2023: H σειρά εμφάνισης των χωρών στον τελικό και η θέση της Κύπρου

«Όταν έχεις ένα όνομα είναι δίκοπο μαχαίρι. Είτε ανοίγει είτε κλείνει πόρτες. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τον συγκεκριμένο τον βοήθησε το όνομά του. Και εγώ θέλω να πάω στη Eurovision, αλλά δε σημαίνει ότι επειδή με λένε Μαρίνα Βερνίκου μπορώ να πάω. Δεν πιστεύω πως έπαιξε ρόλο. Ίσως κάποιοι να τον είδαν πιο ευνοϊκά, αλλά μέχρι εκεί. Νομίζω πως δεν έχει σχέση το επώνυμο αν θα σε πάρουν στη Eurovision».

Η εμφάνιση της Ελλάδας

Tα σχόλια στο twitter για την ελληνική συμμετοχή:

Mερικά από τα σχόλια είχαν πολλή γκρίνια και απογοήτευση για τον αποκλεισμό της Ελλάδας: “Ναυάγιο”, “ξεφτιλιστήκαμε”, “σκάνδαλο” ενώ άλλα έδειχνα την συμπαράστασή τους στον νεαρό, που προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS