CELEBRITIESSHOWBIZΜάριος Πρίαμος για Survivor All Star: «Πάω για να πάρω κάτι που...

Μάριος Πρίαμος για Survivor All Star: «Πάω για να πάρω κάτι που άφησα στη μέση» 

Αντίστροφα μετράμε για το πολυαναμενόμενο Survivor All Star που θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή (8/1) με τους 26 παίκτες ήδη να έχουν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο αερπλάνο.

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star: Οι 26 παίκτες μαζί με τον Γιώργο Λιανό αναχώρησαν για Άγιο Δομίνικο

Ο Μάριος Πρίαμος, είναι ο κύπριος παίκτης που θα μας εκπροσωπήσει στο ριάλιτι επιβίωσης και με μία μακροσκελή ανάρτηση προτού φύγει, έστειλε το δικό του μήνυμα, ενώ όπως είπε πάει για να πάρει κάτι που άφησε στη μέση, μιας και υπενθυμίζουμε ότι είχε καταφέρει στον πρώτο κυκλο να φτάσει στο τελικό μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η ανάρτηση του κύπριου Survivor:

“Σε λίγες ώρες αναχωρώ για το μεγαλύτερο και δυσκολότερο ταξίδι ίσως που εχω κάνει. Η μεγάλη στιγμή του Survivor All Stars έφτασε για εμένα. Άγχος , αγωνία , χαρά , συγκίνηση , ενθουσιασμός και πολλά αλλά ειναι στο μυαλό μου. Ενα παιχνιδι που με σημάδεψε κυριολεκτικά και μεταφορικά το 2017 και μου χάρισε ανεπανάληπτες ιστορίες και στιγμές . Ενα παιχνιδι που μου έδειξε πολλά και με δίδαξε ακόμα περισσότερα σαν άνθρωπο . 2023 και η Ιστορία επαναλαμβάνεται ! Παω για να παρω κατι που άφησα στην μέση και δεν είναι άλλο αυτή την φορά απο την Κούπα του Δυσκολότερου παιχνιδιού στον Κοσμο . Του Survivor All Stars. θα παλέψω με σεβασμό και αθλητικό πνεύμα για αυτο . Παω για τα προσωπικά μου θελω Ναι ειναι αλήθεια … όμως παω και για όλους εσάς εκεί εξω , που πιστέψατε και πιστεύεται σε εμένα. Που με αγκαλιάσατε σαν δικό σας παιδί , αδερφό , φίλο η σαν έναν άγνωστο που γουστάρατε το ποιος είναι. Οφείλω και θα ειμαι ΕΚΕΙ για εσας και για εμένα. Παμε Μαζι !!! Υγεια σε ολα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος να ευχηθώ απο καρδιάς . Καλό κουράγιο και Δύναμη σε όλους μας. Θα βάλω τα δυνατά μου με ψυχή πάντοτε … να είσαστε σίγουροι όπως κάνω πάντα για το καλύτερο ! 👊 Στο επανιδείν …”

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS