ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΠρίαμος για Survivor All Star: «Με στεναχωρεί γιατί έχω έρθει για να...

Πρίαμος για Survivor All Star: «Με στεναχωρεί γιατί έχω έρθει για να σηκώσω την κούπα»

Οι πρώτες δηλώσεις του μετά το τέλος του ημιτελικού του Survivor All Star/. 

Απόψε είναι ο μεγάλος τελικός του Survivor All Star και σε αυτόν θα δούμε τον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη να διεκδικούν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης περίμενε ότι θα έφτανε στον μεγάλο τελικό ωστόσο όπως είδαμε έφτασε μόνο στον ημιτελικό.

Οι παίκτες που βρίσκονται πλέον εκτός παιχνιδιού παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» την οποία παρουσιάζει ο Τριαντάφυλλος και ο Κύπριος παίκτης σχολίασε την 4η θέση που πήρε με τον ίδιο να δηλώνει ότι είχε πάει δεύτερη φορά για να σηκώσει την κούπα.

Διαβάστε επίσης: Σάκης Κατσούλης ή Νίκος Μπάρτζης; Απόψε ο μεγάλος τελικός του Survivor All Star

Περιγράφοντας τα συναισθήματά του, μετά από 6 μήνες συμμετοχής στο ριάλιτι επιβίωσης δήλωσε  τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρέθηκα στις τέσσερις καρέκλες του Survivor All Star. Το να έρθω μετά από έξι χρόνια και να παλέψω απέναντι σε πιο νέα και πιο αθλητικά παιδιά ήταν ένα ρίσκο για εμένα. Περάσαμε πολύ όμορφα, καλή επιτυχία στον Σάκη και τον Νίκο».

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star: Οι ηχηρές απουσίες από τον Ημιτελικό (βίντεο)

Πρόσθεσε ότι «Σίγουρα με στεναχωρεί γιατί έχω έρθει μετά από μια δεύτερη θέση το 2017 για να σηκώσω την κούπα. Δεν τα κατάφερα, αλλά κρατάω τα καλά και τα κακά. Με τα καλά θα διηγούμαι ωραίες ιστορίες, με τα κακά θα γίνω καλύτερος άνθρωπος».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS