ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZMaternity Shoot: Επώνυμες στις πιο παραμυθένιες φωτογραφίες εγκυμοσύνης

Maternity Shoot: Επώνυμες στις πιο παραμυθένιες φωτογραφίες εγκυμοσύνης

Η περίοδος που μία γυναίκα διανύει την εγκυμοσύνη της, είναι μία από τις πιο ξεχωριστές φάσεις στη ζωή της που σίγουρα θέλει να θυμάται και να έχει όμορφες αναμνήσεις από αυτή.

Η εγκυμοσύνη και το θαύμα της μητρότητας αδιαμφισβήτητα είναι τόσο ξεχωριστή περίοδος ωστόσο πολλές φορές οι μανούλες ξεχνάνε ότι πρέπει να την απολαμβάνουν.

Αυτή την εμπειρία λοιπόν στην οποία θα κυοφορείς για 9 ολόκληρους μήνες το αγγελούδι σου θέλεις να μην την ξεχάσεις ποτέ και ένας καλός τρόπος να το καταφέρεις αυτό είναι να δημιουργήσεις ένα άλμπουμ με φωτογραφίες σου από εκείνη την περίοδο.

Πολλές μανούλες επιλέγουν εκτός από τις προσωπικές φωτογραφίες που έχουν, να κάνουν και επαγγελματική φωτογράφιση, το λεγόμενο Maternity Shoot με τις περισσότερες να ποζάρουν είτε με εσώρουχα, είτε με μαγιό ή και εντελώς γυμνές.

Το instagram πάντως βλέπουμε ότι γεμίζει με φουσκωμένες κοιλίτσες κάτι που μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για να βγάλεις κι εσύ τις πιο όμορφες φωτογραφίες αν είναι εγκυμονούσα.

Γι’ αυτό εμείς ψάξαμε και βρήκαμε όμορφα στιγμιότυπα που ανεβάζουν κατά καιρούς μανούλες που είτε ετοιμάζονται να φέρουν στον κόσμο το παιδάκι τους, ή γέννησαν και μοιράζονται με τους ακόλουθούς τους αυτές τις παραμυθένιες φωτογραφίες.

Κρίστη Αγαπίου

Kristyagapiou

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ανδρεάνα Φραγκούδη

Ιωάννα Τούνη

Χριστιάνα Θεοδώρου

Βάσω Πέτρου

View this post on Instagram

A post shared by Vaso Petrou (@vaso_petrou)

Λάουρα Νάργες

View this post on Instagram

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS