CELEBRITIESSHOWBIZΜαυρίκιος Μαυρικίου: Η κόντρα με την Super Κική για το «ειρωνικό» βίντεο...

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η κόντρα με την Super Κική για το «ειρωνικό» βίντεο στο TikTok

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αποκάλυψαν πριν μερικές ημέρες, το φύλο του μωρού που περιμένουν μέσα από ένα φαντασμαγορικό gender reveal.

Λίγες μέρες αργότερα, δημοσιεύσαν στο TikTok ένα βίντεο από το συγκεκριμένο πάρτι, το οποίο όπως ισχυρίζεται σε δηλώσεις του ο γνωστός μουσικός, «ειρωνεύεται» η Super Κική.

@super_kikiii #ντουέτο με @Μαυρίκιος Μαυρικίου #superkikiii💙 #gamotinpatra #block ♬ πρωτότυπος ήχος – Μαυρίκιος Μαυρικίου

Με αφορμή το πιο πάνω βίντεο λοιπόν, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανήρτησε ένα βίντεο στο Instagram όπου απάντησε στη Super Κική.

«Θέλω να πω στη Super Κική με την οποία δεν γνωριζόμαστε προσωπικά, επειδή μου έστειλαν αυτό το χυδαίο Tik Tok που ανέβασε, ειρωνευόμενη ένα ζευγάρι το οποίο πριν λίγους μήνες έχασε ένα μωράκι και τώρα περιμένει με την ευλογία του Θεού ξανά ένα μωράκι, ότι θα έπρεπε η ίδια να ξέρει πως είναι αυτό το συναίσθημα.

Μάλλον το ξέχασε και να της ευχηθώ ολόψυχα πολύ πολύ σύντομα να το ξανανιώσει για να συνειδητοποιήσει ότι δεν χωράνε ειρωνείες με τη χαρά ενός ζευγαριού που περιμένει το μωράκι του.

Αυτά μόνο, να είσαι καλά. Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ κι εγώ και η Ιλάειρα. Φιλιά», ήταν τα λόγια του γνωστού μουσικού.

Διαβάστε επίσης Μαυρίκιος – Ιλάειρα: Αυτός βρήκε το φύλο του μωρού! Το βιντεάκι στο TikTok

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS