ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZMeghan Markle: Η απρόσμενη αντίδραση του πατέρας της για την βάπτιση του...

Meghan Markle: Η απρόσμενη αντίδραση του πατέρας της για την βάπτιση του Archie

Όλοι θυμόμαστε τι είχε συμβεί με τον πατέρα της Meghan Markle, Thomas Markle, όταν δεν έλαβε πρόσκληση για τον γάμο της κόρη του με τον Πρίγκιπα Harry.

Εκείνος φρόντισε να εκφράσει δημοσίως τη δυσαρέσκειά του και πολλά πρωτοσέλιδα «στήθηκαν» με επίκεντρο τον «αδικημένο» από την κόρη του Markle.

Αυτές οι ιστορίες πέρασαν στο παρελθόν, και τώρα, με τη βάφτιση του Archie – στην οποία βεβαίως δεν προσεκλήθη ο «φασιαριόζος» και «παραπονιάρης» παππούς- πολλοί περίμεναν ότι θα συμβούν τα ίδια.

Όμως, ο Thomas Markle αυτή τη φορά φρόντισε να κρατήσει τους τόνους χαμηλούς, απέφυγε τις απανωτές συνεντεύξεις και τις κάμερες, και στη μοναδική συνέντευξή του με αφορμή τη βάφτιση δήλωσε στη Mail on Sunday:

«Με ρώτησαν αν θα ήθελα να πάω στη Μεγάλη Βρετανία για να δω τον εγγονό μου να βαφτίζεται. Ήμουν παπαδοπαίδι στην ηλικία των 12, μέλος της αγγλικανικής εκκλησίας από τα 14, και ο Archie είναι ο νέος μου εγγονός. Φυσικά, και θα το απολάμβανα να ήμουν εκεί για να τον παρακολουθήσω να παίρνει την ευχή, να ευχηθώ στον Archie και τους γονείς του υγεία και ευτυχία».

Και μπορεί αυτή τη φορά, η απάντησή του πατέρα της Meghan να ήταν ευγενική και πολιτισμένη, ωστόσο για τη Δούκισσα δεν αρκεί μόνο αυτό: θα προτιμούσε να μην μιλάει καθόλου στον Tύπο ο πατέρας της κάτι που είχε εκφράσει («μπαμπά, σταμάτα να με εκθέτεις») και πριν τον γάμο με προσωπική επιστολή που του είχε στείλει.

Credit: Splashnews.com

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS