CELEBRITIESSHOWBIZMeghan Markle: Ποιο είναι το «κορίτσι του Ηarry»;

Meghan Markle: Ποιο είναι το «κορίτσι του Ηarry»;

Σέξι μιγάδα, ηθοποιός, φιλάνθρωπη, που αγαπάει το φαγητό και τα ταξίδια – αυτό είναι το προφίλ του κοριτσιού που (λένε πως) έκλεψε την καρδιά του πιο περιζήτητου εργένη του κόσμου.

Της Κάλλιας Καστάνη

Μια Αμερικανίδα ηθοποιός κι ένας γοητευτικός Ευρωπαίος πρίγκιπας ερωτεύτηκαν. Μοιάζει κάπως σαν να βλέπεις ένα παλιό showbiz ρομάντζο σε επανάληψη – όχι; Αλλά τέλος πάντων, η επανάληψη δεν είναι κακό πράγμα. Μάλλον. Σύμφωνα με τα βρετανικά tabloids ο «άτακτος πρίγκιπας Harry» -μόλις πέμπτος στη διαδοχή του αγγλικού θρόνου αλλά με το γκελ pop αστέρα πρώτης γραμμής- είναι ζευγάρι με την ηθοποιό-πρωταγωνίστρια της σειράς «Suits», τη Meghan Markle. Οι δυο τους, γνωρίστηκαν τον περασμένο Μάιο στο Τορόντο, σε ένα dinner party όπου ο Harry βρέθηκε για να προωθήσει τα Invictus Games, την αθλητική διοργάνωση για τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων που έχουν τραυματιστεί στο πεδίο της μάχης.

megan1

O Ηarry, λέγεται πως, «ξετρελάθηκε» από τη νεαρή ηθοποιό και τη «βομβάρδισε» με μηνύματα, για να την πείσει να βγουν ραντεβού.  Πράγμα που υποθέτουμε πως κατάφερε, αφού, έκτοτε, η Meghan ταξίδεψε, τουλάχιστον δύο φορές στο Λονδίνο για να τον επισκεφθεί – μια τον Ιούνιο και μία τον Ιούλιο. Μάλιστα -σύμφωνα με δημοσίευμα της Express- κατά τη διαμονή της εκεί φιλοξενήθηκε στο παλάτι του Κένσινγκτον και γνωρίστηκε με τον δούκα, και την δούκισσα του Cambridge, τον William και την Κate. «Τους άρεσε πραγματικά και ταίριαξαν απευθείας», δηλώνει η ίδια πηγή.

meghanmarkle5

Το βέβαιo είναι πως -όπως διαπίστωσαν τα «λαγωνικά» του διαδικτύου- λίγο μετά τη γνωριμία τους, η 35χρονη ηθοποιός άρχισε να ακολουθεί τον 32χρονο prince Harry στους ιδιωτικούς του λογαριασμούς στα social media, ενώ σύντομα άρχισε να ανεβάζει στο blog της, το The Tig (σ.σ. ένα  lifestyle blog στο οποίο ανεβάζει posts σχετικά με φαγητό, ταξίδια, μόδα, ομορφιά κλπ.) φωτογραφίες από το Λονδίνο. Μεταξύ αυτών κι ένα «κλικ» έξω από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

meghanmarkle

Από κει και πέρα, οι φήμες κάνουν πάρτι. Λέγεται π.χ. πως οι δυο τους ανταλλάσσουν «κωδικά» μηνύματα στο Instagram (σ.σ. ένα από τα τελευταία posts της Μeghan, έδειχνε δυο μπανάνες καρτούν, να κοιμούνται αγκαλιασμένες, άρα μάλλον, κάποιος μας κάνει πλάκα…). Πως φορούν στο ίδιο χέρι, παρόμοια βραχιολάκια από το Νεπάλ! (Σημαδιακό;) Πως ο Ηarry «πέταξε» πρόσφατα στο Τορόντο για να τη δει και πως πέρασαν μερικές ήσυχες, ρομαντικές μέρες μόνοι τους, στο σπίτι της ηθοποιού – βγήκαν μόνο μια φορά, το Halloween, σ’ ένα πριβέ club.(Tόσο πριβέ, που κανείς δεν τους είδε…). Πως, στο πάρτι των γενεθλίων του, ο Harry γνώρισε τη Meghan και στον πατέρα του, Prince Charles, ο οποίος μάλιστα φέρεται να έδωσε την έγκρισή του και πως -αν και είναι νωρίς- ήδη κάνει σχέδια για το μέλλον. «Έγκυρη» πηγή από το περιβάλλον του που μίλησε στο E! News δήλωσε: «Δεν θα με εξέπληττε καθόλου αν ήδη σκέφτεται τον αρραβώνα, ακριβώς επειδή προς τα ‘κει κλίνει ως άνθρωπος, αλλά δεν είναι σ’ αυτό το σημείο η σχέση τους στην παρούσα φάση. Αυτό είναι “εντελώς” Harry. Το πρόβλημα με εκείνον είναι ότι όταν ερωτεύεται, ερωτεύεται βαθιά. Την πατάει γερά».

meghanmarkle3

Η επιβεβαίωση της σχέσης, ήρθε μόλις στην αρχή της προηγούμενης βδομάδας – με μια ανάρτηση στο λογαριασμό του Kensigton Palace, στο Twitter, το Παλάτι, σημειώνει πως στο παρελθόν ο πρίγκιπας Harry «εργάστηκε σκληρά για να αποκτήσει μια επαγγελματική σχέση με τα media, βασισμένη στη δουλειά του και projects που υποστηρίζει». « Όμως», συνεχίζει η ανακοίνωση «την περασμένη εβδομάδα, ο Τύπος πέρασε την κόκκινη γραμμή. Η φίλη του Meghan Markle είναι το αντικείμενο ενός «κύματος» κακοποίησης και παρενόχλησης – ενίοτε, δημόσιας…». Κάτι που η ίδια, μάλλον δεν είχε προβλέψει όταν, σε συνέντευξή της στη Vancouver Sun «πανευτυχής», επικαλούμενη μία φράση από τη Βίβλο δήλωσε: «Έχω πολλά περισσότερα από όσα χρειάζομαι και είμαι το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο».

harry3

WHOS WHO

Πέρα από την προφανή ομοιότητά της, με τις δύο Middleton, την Kate και την Pippa (σ.σ. είναι επίσης ψηλή, αδύνατη με πλούσια καστανά μαλλιά και προσωπικό fashion style…), η Meghan- Σταχτοπούτα, φοράει με άνεση το γοβάκι της δυναμικής, μορφωμένης νέας γυναίκας.

Γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου 1981, στο Λος Άντζελες. Είναι μιγάδα. Μητέρα της είναι μια Αφροαμερικανίδα (!) ονόματι Doria, (πρώην ταξιδιωτική πράκτορας – νυν κλινική θεραπεύτρια /δασκάλα γιόγκα), ενώ ο πατέρας της Thomas είναι συνταξιούχος διευθυντής φωτογραφίας, ο οποίος, μάλιστα, έχει τιμηθεί με βραβείο Emmy για τη δουλειά του. Δούλευε για χρόνια στις πασίγνωστες σειρές «Σάντα Μπάρμπαρα» και «Παντρεμένοι με παιδιά» – στο πλατό τους «κόλλησε» και η μικρή Meghan το «μικρόβιο» της υποκριτικής. H ίδια αποφοίτησε από το Northwestern University, όπου σπούδασε θέατρο και διεθνείς σχέσεις.

harry1

Ξεκίνησε από χαμηλά με ρολάκια σε σαπουνόπερες και guest σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές – τα τελευταία πέντε χρόνια υποδύεται τη Rachel Zane, «ωραία» δικηγόρο to be και αγαπημένη του πρωταγωνιστή Michael Ross στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Suits». Η συγκεκριμένη δουλειά την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό.

Τα κακά νέα: Είναι ζωντοχήρα. Από το 2011 ως το 2013 ήταν παντρεμένη με τον κινηματογραφικό παραγωγό Τrevor Engleson και όταν γνώρισε τον Harry είχε σχέση με τον Καναδό chef Cory Vitiello, τον οποίο -όπως λένε- παράτησε για τον πρίγκιπα. Νωρίτερα, υπήρξαν δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι είχε σχέση με τον γκόλφερ Rory Mc Illroy.

Τα καλά νέα:  Η νέα princess to be αγαπά τα ταξίδια, τη μόδα. τη γιόγκα, είναι foodie και υποστηρίζει φανατικά την υιοθεσία αδέσποτων. (σ.σ. Η ίδια έχει σώσει δύο παιχνιδιάρικα σκυλιά, τον Bogart και τον Guy, των οποίων τις χαριτωμένες φάτσες ποστάρει κάθε τρεις και λίγο στο προσωπικό της προφίλ στο instagram). Kαι κάτι ακόμα που έχει κοινό με τον Harry: έντονη φιλανθρωπική και ακτιβιστική δράση. Μες στα χρόνια, η Μeghan έχει παλέψει για τα δικαιώματα των γυναικών, συμμετέχοντας στη σχετική καμπάνια του ΟΗΕ, όπως η Emma Watson και η Angelina Jοlie. Το 2016 έγινε Πρέσβειρα World Vision Canada και ταξίδεψε στη Ρουάντα για την εκστρατεία «Καθαρό Νερό» – πράγμα, γενικά χρήσιμο όταν έχεις να κάνεις με πρίγκιπες και παλάτια.

ok1

Tα γραφεία στοιχημάτων της Βρετανίας δίνουν ήδη απόδοση 25 προς 1 στον πιθανό αρραβώνα του «γαλάζιου πρίγκιπα» Harry και της Μeghan Μarkle, αλλά για το ζευγάρι, το «παραμύθι» μόλις τέλειωσε. Στο εξής, θα πρέπει να αποδείξουν πως αντέχουν την πίεση, τα φώτα, τη δημόσια κριτική, τα «ανθρωποφάγα» tabloids, τις ορδές των paparazzi που θα ριχτούν στο κατόπι τους. Πού καιρός για έρωτα…

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS