ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZMeghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Έξαλλοι οι Βρετανοί με το ποσό που...

Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Έξαλλοι οι Βρετανοί με το ποσό που ξόδεψαν για την ανακαίνιση του σπιτιού τους

Ο Harry και η Meghan έφυγαν από το Kensington Palace αυτή την άνοιξη, λίγο πριν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, για να μετακομίσουν στο Frogmore Cottage, μακριά από τον William και την Kate. Η κόντρα η οποία τα δημοσιεύματα θέλουν να υπάρχει ανάμεσα στα δύο αδέρφια είναι αυτή που πιστεύεται πως παρακίνησε το νιόπαντρο ζευγάρι να μετακομίσει αλλά και να «διαλύσουν» το Royal Foundation το οποίο είχαν αναλάβει από κοινού.

Τα 2.4 εκατομμύρια λίρες όμως που χρειάστηκαν οι Sussexes για να ικανοποιήσουν αυτή τους την ανάγκη είναι κάτι που έχει εξοργίσει τον βρετανικό τύπο αλλά και τους Βρετανούς με τη Daily Mail να έχει κεντρικό άρθρο με τίτλο:

«Θα μπορούσαν να έχουν μετακομίσει ακριβώς δίπλα! Πώς ο Harry και η Meghan ξόδεψαν 2.4 εκατομμύρια από τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ λεφτά στο Frogmore Cottage για να μετατρέψουν 5 μικρά σπίτια σε ένα  για να δραπετεύσουν από τη ρήξη με τον William και την Kate».

Και ενώ αποκαλύφθηκε η λίστα με τα αναλυτικά έξοδα των royals για αυτή τη χρονιά φαίνεται πως αυτό που εξόργισε περισσότερο τους Βρετανούς είναι το υπέρογκο ποσό που σπαταλήθηκε από τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex, για μία μετακόμιση που θεωρούν «καπρίτσιο» και περιττή από τη στιγμή που μπορούσαν να συνεχίσουν να μένουν στο 21 δωματίων Nottingham Cottage.

Ο λόγος που το νέο σπίτι του ζευγαριού, που είναι δώρο της Βασίλισσας Ελισάβετ προς τον εγγονό της, στοίχισε τόσο προκύπτει από το ότι ανακαινίστηκε σχεδόν ολόκληρο ενώ χρειάστηκε να ενωθούν 5 διαφορετικά σπίτια και να γίνουν ένα.

Παρόλα αυτά φίλοι του Harry και της Meghan που πιθανότατα ανέλαβαν και τη διακόσμηση του Frogmore Cottage, επιμένουν πως «δεν είναι τόσο πολυτελές όπως πολλοί πιστεύουν». Άλλες πηγές επίσης διέψευσαν πως μέσα στη νέα κατοικία τους θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο yoga ή κινούμενο ξύλινο πάτωμα, όπως είχε ακουστεί, και υποστηρίζουν ότι είναι ένα απλό cosy και οικογενειακό σπίτι.

Και ενώ πέρα από την ανακαίνιση τα extra του σπιτιού πληρώθηκαν από την προσωπική περιουσία του πρίγκιπα Harry, πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται γιατί δεν πληρώθηκε εξ ολοκλήρου από εκείνον από τη στιγμή που η περιουσία του ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια λίρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS