CELEBRITIESSHOWBIZMike για χωρισμό με Έλενα Τσαγκρινού: «Το προσπαθήσαμε, δεν βγήκε» 

Mike για χωρισμό με Έλενα Τσαγκρινού: «Το προσπαθήσαμε, δεν βγήκε» 

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Mike εδώ και λίγο καιρό μάθαμε ότι τράβηξαν χωριστούς δρόμους με την τραγουδίστρια μάλιστα να έχει προχωρήσει στα προσωπικά της αφού έχει νέο σύντροφο.

Φήμες ήθελαν και τον γνωστό τραγουδιστή να έκανε το επόμενο βήμα στα προσωπικά του, κάτι που ωστόσο ο ίδιος σήμερα διέψευσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Πρωινό.

Διαβάστε επίσης: Έλενα Τσαγκρινού: Ο φημολογούμενος σύντροφος και η φωτογραφία στο Instagram

Μάλιστα μίλησε για την πρώην σύντροφό του ενώ αποκάλυψε ότι είναι καλά στην προσωπική του ζωή. «Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά. Δεν έχω κάποια καινούρια σχέση. Είμαι μόνος μου».

Διαβάστε επίσης: Έλενα Τσαγκρινού: Όσα αποκαλύπτει για τον χωρισμό της με τον Mike (βίντεο)

Για την Έλενα Τσαγκρινού, εξήγησε ότι: «Το προσπαθήσαμε, δεν βγήκε, πήραμε χωριστούς δρόμους, είμαστε μια χαρά, όλα καλά. Όταν αγαπάς τον άλλον και σέβεσαι τις αποφάσεις του κι εκείνη τις δικές μου, έτσι πρέπει να γίνεται. Το συζητήσαμε, είδαμε ότι δεν βγαίνει και ότι είναι καλό να πάρουμε χωριστούς δρόμους, ο καθένας ό,τι επιθυμεί. Γενικά είχαμε μια πολύ ωραία σχέση, αλλά κάποια στιγμή οι σχέσεις φτάνουν στο τέλος τους».

Διαβάστε επίσης: Έλενα Τσαγκρινού: Η αλλαγή στην εμφάνισή της μετά τον χωρισμό

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «Μου αρέσει να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, να μοιράζομαι πράγματα, αλλά τώρα είμαι στη φάση που μου αρέσει να είμαι και μόνος μου, να κάνω πράγματα για μένα»!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS