CELEBRITIESSHOWBIZΜπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πρώην της ανέβασε βίντεο που την δείχνουν να τσακώνεται...

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πρώην της ανέβασε βίντεο που την δείχνουν να τσακώνεται με τα παιδιά τους

Ο Κέβιν Φέντερλαϊν δημοσίευσε τρία βίντεο που δείχνουν την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να τσακώνεται άσχημα με τους γιους της.

Στην αποκαλυπτική συνέντευξη, ο πρώην σύζυγος της επιτυχημένης τραγουδίστριας μίλησε για την καθημερινότητα του αλλά και για τη σχέση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τα δύο παιδιά τους. Ο Κέβιν Φέντερλαϊν αποκάλυψε πως οι δύο γιοί τους δεν έχουν δει την μητέρα τους εδώ και αρκετούς μήνες.

Διαβάστε επίσης: Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Χαμός με τη συνέντευξη του πρώην συζύγου της – Ξέσπασε ο νυν

Δεν έμεινε όμως, μόνο εκεί. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τρία διαφορετικά βίντεο, στα οποία η επιτυχημένη Αμερικανίδα τραγουδίστρια τσακώνεται άσχημα με τους δύο γιους της. Στη λεζάντα, θέλοντας να εξηγήσει τους λόγους που τα δημοσίευσε, έγραψε:

«Δεν μπορώ να κάτσω πίσω και να αφήσω τους γιους μου να κατηγορηθούν με αυτόν τον τρόπο μετά από όσα πέρασαν. Όσο κι αν μας πονάει, αποφασίσαμε ως οικογένεια να δημοσιεύσουμε αυτά τα βίντεο. Τα αγόρια τράβηξαν αυτά τα βίντεο όταν ήταν 11 και 12. Και δεν είναι καν τα χειρότερα. Τα ψέματα πρέπει να σταματήσουν. Ελπίζω τα παιδιά μας να μεγαλώσουν και να γίνουν καλύτεροι από αυτό».

Δείτε το βίντεο

Στο πρώτο βίντεο, η Μπρίτνεϊ φαίνεται πως έχει τσακωθεί με τα αγόρια πριν κοιμηθούν. Στο βίντεο ακούγεται να φωνάζει:

«Αυτό είναι το σπίτι μου, αν θέλω να έρθω εδώ και να σου δώσω λοσιόν για το πρόσωπό σου γιατί είναι χοντροκομμένο, και το μόνο που μου λες είναι »είναι μια χαρά, είναι μια χαρά» ΟΧΙ δεν είναι καλά. Καλύτερα να αρχίσετε να με σέβεστε, είμαστε ξεκάθαροι; Και όταν ο Ρόμπιν τηλεφωνεί… ακόμα και ο Ρόμπιν είναι ένα τρελό παιδί.»

Δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιον Ρόμπιν αναφέρεται. Το βίντεο τελειώνει με μια εξοργισμένη Μπρίτνεϊ να λέει: «Όλοι πρέπει να αρχίσετε να με αντιμετωπίζετε σαν μια γυναίκα με αξία. Είμαι γυναίκα, εντάξει; Να είστε ευγενικοί μαζί μου. Καταλαβαίνετε;».

Το δεύτερο και τρίτο βίντεο γυρίστηκε κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με αυτοκίνητο. Πρόκειται για μια διαφωνία με τον Σον Πρέστον, τον 16χρονο γιο τους, που δεν φοράει τα παπούτσια του ή εκθέτει τα πόδια του δημόσια. Μπορείτε να ακούσετε τα αγόρια – σαφώς στην ίδια ομάδα – να μαλώνουν με την Μπρίτνεϊ για το γεγονός ότι πήρε το τηλέφωνο του Σον.

«Έχασες το μυαλό σου; Έχεις χάσει το μυαλό σου;», ακούγεται να λέει η γνωστή τραγουδίστρια. «Είμαι σοκαρισμένη μαζί σου και δεν ξέρω τι να κάνω. Και σε φοβάμαι γιατί είσαι περίεργος, γιατί περνάς την εφηβεία. Και δεν ξέρω τι να πω. Αλλά νοιάζομαι περισσότερο από όσο ξέρεις», συνέχισε.

Διαβάστε επίσης: Μπρίτνεϊ Σπιάρς: Απέλυσε την ασφάλειά της, μετά την εισβολή του πρώην της στον γάμο

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Κέβιν Φέντερλαϊν ήταν παντρεμένοι από το 2004 μέχρι το 2007. Έκτοτε, ο Κέβιν έχει την επιμέλεια των δύο παιδιών τους και έχει προσπαθήσει να τους κρατήσει μακριά από τα προβλήματα που ακολουθούν τη ζωή της διάσημης μητέρας τους.

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS