CELEBRITIESSHOWBIZΝίκη Δραγούμη: «Αν μου έλεγες ότι θα είμαι σε σχέση με τον...

Νίκη Δραγούμη: «Αν μου έλεγες ότι θα είμαι σε σχέση με τον Βασίλη θα σου απαντούσα ‘αποκλείεται’»

Το πρωί για γύρισμα στο «Κάμπινγκ» και το «Μπλακ Φόρεστ», το απόγευμα εκπομπή στο ραδιόφωνο, το βράδυ πρόβα στο θέατρο. Και μέσα σε όλα αυτά, ο έρωτας, που όταν υπάρχει στη ζωή της, τη βοηθά να ισορροπεί. Η αγαπημενη ηθοποιός Νίκη Δραγούμη μίλησε στο περιοδικό DownTown και στην δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους σε μια συνέντευξη που δεν άφησε τίποτα πίσω.

Η ίδια μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά, ενώ στάθηκε στη σημασία που έχει ο έρωτας και η νέα της σχέση στη ζωή της. Μάλιστα η ίδια ανέφερε πως δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη στη σχέση της με τον πλέον σύντροφο της, Βασίλη Χαραλάμπους.

Διαβάστε αναλυτικά το απόσπασμα:

Ήταν στην ίδια περίοδο που μπήκε και ο έρωτας στη ζωή σου…

Ναι, παρόλο που δεν είναι ένας έρωτας που γεννήθηκε λόγω της καραντίνας. Αυτό που νομίζω είναι ότι οι συνθήκες εκείνης της περιόδου, ίσως να βοήθησαν στο να φωτιστούν διαφορετικά κάποια πράγματα, που μπορεί σε μια άλλη ρουτίνα και σε κάποιες άλλες στιγμές να μην τους δινόταν αυτή η ευκαιρία. Για μένα, όλα έχουν να κάνουν με δρόμους που παίρνεις. Μπορεί μια μέρα να πας στο περίπτερο και εκεί να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου. Όλα παίζουν τον ρόλο τους καθημερινά, ακόμα και τα πιο απλά.

Παρόλα αυτά εσύ, όπως μου είχες πει σε παλαιότερή μας συνέντευξη, δεν είσαι από τους ανθρώπους που ερωτεύονται κεραυνοβόλα. Ο Βασίλης Χαραλάμπους, ο σύντροφός σου, ήταν ένα πρόσωπο με το οποίο ήσασταν φίλοι προηγουμένως;

Ήταν ένας άνθρωπος του περιβάλλοντός μου, με τον οποίο είχαμε μια φιλική σχέση. Ερχόταν στα γενέθλιά μου, πήγαινα στα δικά του, είχαμε συνεργαστεί και επαγγελματικά. Ακόμα και στην «Καταιγίδα», που παίζαμε μαζί και ήταν η πρώτη του τηλεοπτική δουλειά, ο ίδιος έχει να λέει (κι ας μην ισχύει) ότι του είχα κάνει τη χειρότερη εντύπωση, γιατί του είχα πει κάτι που τον ενόχλησε. Είμαι σίγουρη ότι δεν το εννοούσα έτσι, όπως ίσως να το είχε καταλάβει. Γενικά ο Βασίλης ήταν από τους ανθρώπους που πάντα συμπαθούσα, όμως αν μου έλεγες πριν από δύο χρόνια ότι θα μπορούσε να είμαστε μαζί μια μέρα, θα σου απαντούσα «αποκλείεται».

Cover A Ap7i4840 New Copy

Έπαιξε τον ρόλο του το γεγονός ότι πριν από αυτή τη σχέση είχες μείνει για αρκετό διάστημα μόνη;

Όλα παίζουν τον ρόλο τους πιστεύω, είτε το καταλαβαίνουμε είτε όχι. Πριν από τον Βασίλη είχα περάσει τρεισήμισι χρόνια χωρίς να υπάρχει κάποιος στη ζωή μου. Αυτό μού έδωσε την ευκαιρία να βγω -ίσως για πρώτη φορά- έξω από μένα, να δω τη Νίκη από μια απόσταση και να αρχίσω να αντιλαμβάνομαι το πώς λειτουργώ σε διάφορους τομείς. Κατάλαβα ότι είναι εντάξει να λειτουργώ ακόμα και λάθος σε κάποια πράγματα και ότι είναι εντάξει να είμαι εγώ, αυτή που είμαι. Ήταν σαν να ξαναγνώριζα τον εαυτό μου, που δεν είχα τον χρόνο να το κάνω παλιά, διότι πάντα λειτουργούσα στη βάση μιας σχέσης.

Ήσουν ανέκαθεν των μακροχρόνιων σχέσεων…

Ναι, διότι δεν μου αρέσει να κάνω κάτι, απλά για να το κάνω. Πρέπει να νιώθω πολύ ασφαλής, για να μπω σε μια σχέση, διότι νιώθω ότι το να είμαι με κάποιον είναι σαν ένα μικρό «ξόδεμα», με την καλή έννοια. Άρα, για να κάνω αυτό το ξόδεμα, θέλω είμαι σίγουρη γιατί το κάνω. Γι’ αυτό, με τον Βασίλη δεν ήταν ούτε κεραυνοβόλος έρωτας, ούτε έρωτας της καραντίνας, αλλά κάτι που εξελίχθηκε μέσα από τις συνθήκες.

Ap7i4545 Copy

Δηλαδή;

Όταν ξεκίνησε η πρώτη περίοδος της καραντίνας ο Βασίλης μού ζήτησε αν μπορούσα να τον φιλοξενήσω για λίγες μέρες. Τότε δουλεύαμε μαζί στην παράσταση «Η ρομαντική μου ιστορία». Του είπα φυσικά να έρθει στο σπίτι μου, γιατί δεν ξέραμε κιόλας ότι θα μπαίναμε σε καραντίνα για δύο μήνες. Όταν περνούσαν οι μέρες, ούτε καν αντιλήφθηκα ότι έμπαινα σε σχέση. Αυτός μπορεί να ήταν και ο λόγος που τα πράγματα κύλησαν ήρεμα από την αρχή, χωρίς καμιά προσπάθεια ή πίεση και αυτό νομίζω ότι είναι το ωραίο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS