ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΝίκη Δραγούμη: Η δήλωση για παιδί που συζητιέται και γιατί την κάνει...

Νίκη Δραγούμη: Η δήλωση για παιδί που συζητιέται και γιατί την κάνει να αισθάνεται περίεργα

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό Down Town παραχώρησε η γνωστή και ταλαντούχα ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός Νίκη Δραγούμη.

Η αγαπημενη ηθοποιός μίλησε στην δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους για τον έρωτα που ήρθε στη ζωή της, για τα επαγγελματικά της, αλλά και για μία δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν για παιδί και το τελευταίο διάστημα συζητιέται, κάτι που την κάνει να νιώθει περίεργα, όπως δήλωσε.

Διαβάστε επίσης: Νίκη Δραγούμη: «Αν μου έλεγες ότι θα είμαι σε σχέση με τον Βασιλή θα σου απαντούσα ‘αποκλείεται’»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Ερ: Στο παρελθόν είχες εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία να αποκτήσεις ένα παιδί. Τώρα, σε απασχολεί καθόλου;
Είναι μια ανάγκη που είχα από πολύ μικρή και την οποία έχω εκφράσει αρκετές φορές στο παρελθόν. Το γεγονός ότι άρχισε να συζητιέται το τελευταίο διάστημα, είναι κάτι που -δεν σου κρύβω- με κάνει να αισθάνομαι κάπως περίεργα. Ίσως να συμβαίνει λόγω του αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου και λόγω του ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που συζητώ γι’ αυτόν. Στο παρελθόν ποτέ δεν αναφερόμουν στις σχέσεις μου, ούτε κοινοποιούσα φωτογραφίες από τις διάφορες στιγμές μας, όχι ότι το κάνω τώρα. Θέλω κάποια πράγματα να είναι για μένα, για την οικογένεια και τους φίλους μου. Το γεγονός ότι δόθηκε λίγη περισσότερη βαρύτητα σε αυτή, την παλαιότερή μου δήλωση, ίσως έχει συνδεθεί με τη σχέση που έχω τώρα. Όμως το αν θα αποκτήσω κάποτε παιδί, νομίζω πως δεν είναι κάτι που μπορεί να το πει οποιαδήποτε γυναίκα με σιγουριά από πριν. Μπορεί και να γίνει, μπορεί και όχι.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS