CELEBRITIESSHOWBIZΝικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ: Διαζύγιο «βόμβα» μετά από 14 χρόνια γάμου

Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ: Διαζύγιο «βόμβα» μετά από 14 χρόνια γάμου

Mπορεί να έμοιαζαν ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι, ωστόσο η κρίση στη σχέση τους δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή της και η είδηση του χωρισμού τους μετά από 14 ολόκληρα χρόνια γάμου, έσκασε σαν “βόμβα” το βράδυ της Παρασκευής. 

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ελληνική τέως βασιλική οικογένεια, γνωστοποίησε το διαζύγιό τους.

Η ανακοίνωση του γραφείου της οικογένειας

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν τη δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους.

Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας. Γραφείο πρώην Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος».

Τι έκανε η Τατιάνα λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου 

Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του η πρώην – πλέον – σύζυγος του Νικολάου, γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, απόλαυσε μια ιδιαίτερα ξέγνοιαστη ημέρα στην καρδιά της Αθήνας.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ ζει τα τελευταία χρόνια μόνιμα στην Ελλάδα και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE έχει νοικιάσει μόνη της σπίτι στο Κολωνάκι.

Το πρωί της Παρασκευής λοιπόν η Τατιάνα ξύπνησε νωρίς και περπάτησε ως τον Λυκαβηττό για να δει από κοντά την ανύψωση της ελληνικής σημαίας έξω από το εκκλησάκι.

«Η ησυχία πάνω από το χάος της Αθήνας, βουνά, θάλασσα και η πόλη όλα σε μια ανάσα. Αυτή είναι η μαγεία της πόλης» έγραψε η πρώην σύζυγος του Νικολάου, μαγεμένη από την ομορφιά της πρωτεύουσας.

Η γνωριμία και ο γάμος τους 

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ γνωρίστηκαν το 2003 στο Γκστάαντ της Ελβετίας και σύντομα η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε τρυφερό ειδύλλιο.

Το 2004, ο Νικόλαος έδωσε το παρών στο στάδιο Ντα Λουζ της Λισαβόνας στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από την Ελλάδα συνοδευόμενος από την Μπλάτνικ.

Στις 28 Δεκεμβρίου 2009 ανακοινώθηκε επίσημα ο αρραβώνας του ζευγαριού, από το γραφείο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Λονδίνο.

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες, στις 25 Αυγούστου 2010, όπου παρευρέθηκαν μέλη βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS