CELEBRITIESSHOWBIZΝικόλας Ιωαννίδης: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του για τον χαμό της μητέρας...

Νικόλας Ιωαννίδης: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του για τον χαμό της μητέρας του

Συγκινεί με το βίντεο που ανέβασε. 

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Νικόλα Ιωαννίδη αφού έχασε την αγαπημένη του μητέρα η οποία πάλεψε με τον καρκίνο και έδωσε την πιο σκληρή μάχη.

Η θλιβερή είδηση έγινε γνωστή από τον ίδιο τον παρουσιαστή και instagrammer ο οποίος ανέβασε ένα συγκινητικό βίντεο στο instagram με όμορφες στιγμές της μητέρας του, ενώ τα λόγια του ραγίζουν καρδιές.

“Α ρε μάνα ΘΕΑ! Σήμερα η μέρα λύτρωσης για σένα! Σήμερα ξεκουράστηκες που την πιο άδικη μάχη που είχες να δώσεις! Γιατί η ζωή σου ήταν μια ατελείωτη μάχη! Αφιέρωσες την ζωή σου ολόκληρη στα παιδιά σου και άφησες το ΕΓΩ σου άκρη, ξεχασμένο! Πάλεψες για να έχει ο αδερφός μου και εγώ τα απαραίτητα! Ρεύμα, νερό, φαγητό! Η προσευχή σου κάθε βράδυ ήταν «Θεε μου να με πάρεις που τούτη την Ζωή όταν θα είναι έτοιμα τα παιδιά μου να με αποχωριστούν» Και σου έστειλε την χειρότερη αρρώστια! Και μας προετοίμασε! Μας προετοίμαζες μια ζωή για την φυσική εξέλιξη του ανθρώπου. Τον θάνατο! Σήμερα για σένα είναι ΛΥΤΡΩΣΗ! Είμαι ο πιο περήφανος γιος. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ.”

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS