CELEBRITIESSHOWBIZΝίκος Καρβέλας: Ένταση σε συνέντευξη στη Νίκη Λυμπεράκη- «Η συζήτηση μαζί σου...

Νίκος Καρβέλας: Ένταση σε συνέντευξη στη Νίκη Λυμπεράκη- «Η συζήτηση μαζί σου είναι απογοητευτική»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» και τη Νίκη Λυμπεράκη παραχώρησε χθες 1η Απριλίου ο Νίκος Καρβέλας.

Ο γνωστός συνθέτης μίλησε μεταξύ άλλων για την πολιτική, την Άννα Βίσση και την Αννίτα Πάνια, σε live μετάδοση. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης επικράτησε ένταση, όταν o Νίκος Καρβέλας αποκάλεσε «βόθρο» το πολιτικό τοπίο της χώρας.

Συγκεκριμένα, η Νίκη Λυμπεράκη ζήτησε περισσότερες διευκρίνισεις, γεγονός που εκνεύρισε τον Νίκο Καρβέλα. Ο συνθέτης μάλιστα, σε αυστηρό ύφος τόνισε στη δημοσιογράφο πως δεν θα του υποδεικνύει πώς θα μιλάει, ενώ είπε ακόμη πως η συζήτηση μαζί της είναι «λίγο απογοητευτική».

Συγκεκριμένα της είπε: «Πιάνεσαι από μία λέξη που είπα, που παρομοιάζω τη Βουλή με έναν βόθρο, που αν ρωτήσω 12 εκατομμύρια Έλληνες, θα μου πουν και τα 12 “ναι πρόκειται για έναν βόθρο”, θα είσαι ίσως ο μόνος Έλληνας που θα πει όχι. Ίσως πρέπει να κυβερνήσεις και να αλλάξεις επάγγελμα. Δεν θα μου λες τι θα λέω. Με έφερες εδώ να πω αυτό που θέλω. Δεν σε ρώτησα εσένα, εσύ ρωτάς εμένα», με τη Νίκη Λυμπεράκη να προσθέτει: «Να λες ό,τι θέλεις. Εγώ επιτρέπεται να λέω; Στη Δημοκρατία, όπως την αντιλαμβάνεσαι, χωράει και η δική μου γνώμη; Κανονικά στους θεσμούς οφείλουμε σεβασμό. Το αν δεν στέλνουμε τους κατάλληλους ανθρώπους να το συζητήσουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS